Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zámek E39
-
ACDC
- Klubové ID: 2156
U auta nešli otevřít PP dveře. Nijak. Po radě od známého mechanika z BMW sundány zadní dveře, tím je možný přístup k demontáži kliky a přístup ke konektoru motorku. Po zjištění, že motorek se nehne a impulzy jsou následovalo praštění do zámku skrze otvor kliky a vše normálně funguje. Byla to taková chvilková slabost asi. Řešil jste někdo podobnou ptákovinu? A zajímalo by mne, jak se postupuje, kdy prostě neotevřete vůbec (doubleloock nejde nijak odjistit). Vyrve se čalounění? Rozřežou dveře??
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
většinou je to chvilková slabost motorku, pokud se to bude opakovat, tak ho zavčas vyměň (mám skaldem), no a když už neotevřeš vůbec, tak přední dveře jsou v pohodě, prostě všechno odšroubuješ dostaneš se pod tapec a vytáhneš motorek a povolíš dveře ručně, na zadních vytáhneš spodní sedák a zadní opěrák sedačky a pak demontuješ tapec a stejně jako ve předu
- Risa525
- Klubové ID: 2231
takže když mi čudl občas nezajede nebo se zastaví na půli cesty už je nejvyšší čas ho vměnit žeBratn píše:většinou je to chvilková slabost motorku, pokud se to bude opakovat, tak ho zavčas vyměň (mám skaldem), no a když už neotevřeš vůbec, tak přední dveře jsou v pohodě, prostě všechno odšroubuješ dostaneš se pod tapec a vytáhneš motorek a povolíš dveře ručně, na zadních vytáhneš spodní sedák a zadní opěrák sedačky a pak demontuješ tapec a stejně jako ve předu