to risa 525: no však tak nějak jsem to myslel - asi nějaká prkotina v budíkách, nebo nějaké čidlo, nebo možná něco víc, ale to by se asi projevilo i jinde. ale myslím si, že pokud dáš nohu z plynu někde ve sjezdu, kde jedeš tak 100km/h a necháš tam kvalt, tak to musí spadnout na nulu a pokud kvalt vyhodíš, tak si myslím že by to nemělo ukázat víc jak 1-2l/100km spotřebu i při studeným motoru. ale nemám zkušenost s tímto autem a tímto motorem - měl jsem jen 318, kde jsem to moc nesledoval a už je to celkem dávno a pak jsem měl M3 3.0 a tam mi tento ukazatel nenamontovali, takže nevím co je normál. Nechtěl jsem se tě nijak dotknout
e39 528iTDI s upravou RJ ACS5 Sport a
1q furt 30
2q sa lepsi ale furt katastrofa
3q sa da no ale zaleži od nalady ale zatach je brutal
4q je super spotreba užasna
5q nadhera pokial jazdim pianko a na dialnici 7l
vseobecne pokial jazdim s rodinou spotreba krasna ale pokial jazdim sam no ako by som vam to ale sak to poznate...
manželka ma 330ciHDI a nepochopim ako može jazdit za tak malo ked somnou to žere travu okolo cesty ale zase ho nesanujem no.
Prosím tě, co to je jako za označení?? 528iTDI a 330ciHDI... Myslím to TDI a HDI...
si nepochopil??? asi nie! SRANDA k svetu na zasmiatie preto tie smiles hned zatim!!!
Mame doma jen "gasoline kardia" a toto je jen pro prdel, svetu sveta prdel!!!
SORRY za blby žart som myslel že to pochopite!!!
Anebo se ptas na ty skratky???
tak TDI je Turbocharged Direct Injection
a HDI je highpressure direct injection
Jakže je to na rotačkách jedno? Vždycky kvalt. Volba závisí na požadované rychlosti, při razantním brždění podřaď klidně až k omezovači. Šetříš dvakrát, brzdy i palivo. Vyřazovat je nesmysl, pokud tedy nechceš jízdou z kopce zrychlovat.
A co ohled na bezpečnost? Co vadnoucí brzdy díky nedostatečnému podtlaku na vývěvě? Určitě bych doporučoval jízdu s kvaltem. Navíc elektronika stop-ventil zavírá při deceleraci nad +-1200 ot, čerpadlo se nezadře, to by takhle muselo vrčet dlouhodobě a navíc bez nafty, která nad pístkem zůstává. U mechaniky je možné, že to regulátor nezavře úplně, to pravda nevím, ale každopádně bude dávka mnohem nižší než volnoběžná, takže i z hlediska úspory paliva je lepší sjíždět kopec s kvaltem.