Ahoj... mám problém ... chtěl jsem nastartovat a pokud otočím klíčem do třetí polohy nic se neděje nerosvítí se displey ani ručičky se nehýbou ani nežhaví prostě nic jediný co jde je rádio... Nesetkal jste se s tím někdo? díky za rady a tipy
Baterka by měla být dobrá je asi 14 stará... když otočím do třetí polohy tak se nic neděje a rádio hraje dál... centrál funguje i s stažení oken přes dálku. ale i kdyby byla baterka špatná ,tak si myslím že aspon budíky a počítač by se měli rozsvítit,ne ?
Tak jestli je baterka OK, zkus možná mrknout na kostru na startéru. Nic jinýho mě nenapadá. To je asi ale blbost když ti nesvítí budíky ani. Snad ti někdo poradí něco pravděpodobnějšího.
Vyndej baterku a spoj k sobě tu kostru s plusem, takhle se ti to vyresetuje a mělo by to být ok, mě to takhle taky pomohlo když mi nešla přístrojovka po výměně baterie.
No u mě to bxly pojistky pod kabinovým filtrem v motoru na straně spolujezdce. Vyndej ten filtr a jeho housing a pod ním je plastová skříňka s motorovýma pojistkama
tak jsem ted byl u těch pojistek pod filtrem... a nic tam jsou všechny v pohodě respektive jsem tam našel asi 6 pojistek na 30A a všechny jsou ready. Nějaký jiný nápady? Díky moc za tipy a pomoc!!
Škoda, že to nebyly ty pojistky. Nezbývá než diagnostika. Odejít toho mohlo tolik, že ani netušíš, že takový věci to auto má. Hledat pokus omyl je v tuhle chvíli asi zbytečný.
Zdravím kluci ,tak jsem to už vyřešil... byl to tajný vypínač pod kobercem v kufru o kterém nikdo nevěděl .... když jsem dodělával parkovací senzory ,tak jsem o něj omylem zavadil a přepnul jsem ho
něco podobnýho jsem měl ve starym Kadettu vedle otvíráku kapoty a to odpojovalo benzínový čerpadlo. Taky jsem si o to zavadil a od tý doby jsem si to pamatoval
To záleží na stylu jízdy, poměru město/mimo město a převodovce jestli automat/manuál. Já jezdim v autě po většinu času sám a často se vejdu i pod 6 litrů. Město kolem 7 cca.
V manualu se s tim při pohodovém stylu jizdy dá jezdit průměrně kolem 7,5l, s velkým důrazem na spotřebu kolem 7, na dálnici když to nehoníte i 6,5 , ve městě tak 8,5l