Kdyby mi někdo chtěl pomoci, no nerad by šířil spusob jak to otevřít netem, což plne chápu, klidne SZ
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Velký problém, stracené klíče E34.
Zdravím pánové, mám velký problem, stratil jsem klíče od E34, jediné klíče, auto je zamčeno, a já bezradný. Jak by ste tuto situaci vyřesili? Je nějaký spusob jak se do E34 dostat bez rozbíjení skel? Tomu bych se prozatím rád vyhnul, naproti tomu jsem četl že se do tohoto BMW nejde bez klíče rozumne dostat.. to jsem dopad.. Motor je M51 ´92
Kdyby mi někdo chtěl pomoci, no nerad by šířil spusob jak to otevřít netem, což plne chápu, klidne SZ
s dvojitym uzamčenim nevim nevim, u třicy jsem zasekly zamek vyřešil šutrem do skla později jsem jistil že to šlo i jinak u e34 to ale asi nebude tak jednoduchy :/ neni šance že bys klič nakonec našel? asi i levnějši bude jak řika pepino nechat si ho udělat v bmw jinak budeš potřebovat měnit spinačku a všechny zamky + rozbite sklo a voser s tim všim
stratil se na úplne malé ploše, vím kde jsem byl, a prostě nikde není.. jedine že ho již někdo našela nevím proč ho vzal.. budu se snažit ho najít, tyto násilné řešení nechám nakonec.. je to pech
Rozbít sklo, vlézt dovnitř, dát dole kryt ovládání centrálu, přivest uměle napětí na motorky, a otevřít.. tak?
To BMW umí udělat jenom podle VIN? skusím zavolat zítra do MD Bavaria jestli to umí.. to je opravdu nejlepší cesta.. já taky nechci to auto takhle prznit..
Rozbít sklo, vlézt dovnitř, dát dole kryt ovládání centrálu, přivest uměle napětí na motorky, a otevřít.. tak?
To BMW umí udělat jenom podle VIN? skusím zavolat zítra do MD Bavaria jestli to umí.. to je opravdu nejlepší cesta.. já taky nechci to auto takhle prznit..