Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Velký problém, stracené klíče E34.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
starynovy

#1 Příspěvek od starynovy »

Zdravím pánové, mám velký problem, stratil jsem klíče od E34, jediné klíče, auto je zamčeno, a já bezradný. Jak by ste tuto situaci vyřesili? Je nějaký spusob jak se do E34 dostat bez rozbíjení skel? Tomu bych se prozatím rád vyhnul, naproti tomu jsem četl že se do tohoto BMW nejde bez klíče rozumne dostat.. to jsem dopad.. Motor je M51 ´92

Kdyby mi někdo chtěl pomoci, no nerad by šířil spusob jak to otevřít netem, což plne chápu, klidne SZ :(
pepino5xx
Klubové ID: 1859

#2 Příspěvek od pepino5xx »

Pokud auto nemá měněné zámky, tak za 5000kč (prej jak kde) udělat nové origo dle VINka.
Způsob otevření teda nevím.
ARMAN

#3 Příspěvek od ARMAN »

s dvojitym uzamčenim nevim nevim, u třicy jsem zasekly zamek vyřešil šutrem do skla později jsem jistil že to šlo i jinak u e34 to ale asi nebude tak jednoduchy :/ neni šance že bys klič nakonec našel? asi i levnějši bude jak řika pepino nechat si ho udělat v bmw jinak budeš potřebovat měnit spinačku a všechny zamky + rozbite sklo a voser s tim všim
starynovy

#4 Příspěvek od starynovy »

stratil se na úplne malé ploše, vím kde jsem byl, a prostě nikde není.. jedine že ho již někdo našela nevím proč ho vzal.. budu se snažit ho najít, tyto násilné řešení nechám nakonec.. je to pech

Rozbít sklo, vlézt dovnitř, dát dole kryt ovládání centrálu, přivest uměle napětí na motorky, a otevřít.. tak?

To BMW umí udělat jenom podle VIN? skusím zavolat zítra do MD Bavaria jestli to umí.. to je opravdu nejlepší cesta.. já taky nechci to auto takhle prznit..
rooc

#5 Příspěvek od rooc »

Pokud si to ztratil na male plose a je jen mala sance ze ten co ty klice nasel a nevratil vi, o ktere auto se jedna vymenil bych vse nez si za 5 k udelat klic a doufat, ze s rim nekdo neodjede
aDAm_2
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od aDAm_2 »

jinak u rozbíjení skla nezapomenout na double lock, abys se tam pak nemusel soukat oknem ;)
starynovy

#7 Příspěvek od starynovy »

Volal jsem do Bavarie, prý to dokážou udělat podle VIN, takže pudu na skusy tam. Jo s tou krádeží mne to napadlo, a už taky vím co udelám, tajné tlačitko v sérii se stop ventilem na VE čerpadle :twisted: tedy pokud dovtedy nezmizne :(
Odpovědět