zvazuji poridit E60 530i automat (170kw). Jelikoz muj rocni najezd je 60tkm+ a tady by pro me nafta byla idealni reseni.
Proc ale resit problemy s turbem, vyfuk.svody, DPF, vstriky, cerpadla, klapky v sani, kdyz muzu mit R6 v benzinu + sekvencni plyn.
Nikde jsem tady moc informaci k E60 530i nenasel.
- na co si dat pozor?
- co je slabinou 6valce? odlucovac oleje?
- jakou vybavu bych mel preferovat? (pro me je dulezita kuze a jeste lepsi v komfortech, automat, PDC, spis velka nez mala navi, tempomat, sibr, delene zadni sedacky, xenony, el. sklopny zrcatka) jaky je rozdil mezi malou a velkou navi?
- je to bezproblemova kombinace 530i + LPG? jakou dostanu misto rezervy nadrz?
Nekde jsem cetl, ze prej E60 vrze, vrze volant a hnije elektrika??
Jinak je velkej rozdil mezi 525i (141kw) a 530i (170kw)?
Vcera jsem se totiz byl podivat na tuhle 525i a tech 141kw me teda moc nepresvedcilo. Rozjezd dobrej, ale pak takovej cajicek

Ale co se musi nechat, tak byl stav vozidla!! Melo najeto sice 178tkm, vcetne servisky a auto bylo jako novy, jako kdyby melo natoceno 50tkm! Nikde nic nevrzalo, nic nemlatilo, nic nebylo oskrabany, proste parada!
Jen me zamrzela vybava:( Sedadla el. polohovatelny nahoru a dolu a operak, jinak manual. Bez PDC, sibru, mala navi, pevna zadni sedadla. Motor byl ale jako novej, klidnej a super projev.
Ale byl jsem z toho auta fakt nadsenej!
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... age=200000[/url]
Takze se rozhoduji mezi:
E60 530i (popr. 545i)
A6 4.2q
E65 745i (7er ale asi spis vypoustim)
Cena: 10-15t€