Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e60/e61 - přehřívání a pípání i-drive za horka
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, poslední dobou se mi párkrát za opravdu dlouhé jízdy a velkého horka stálo že mi sem tam občas něco píplo v palubce a na chvíli vypadlo rádio. Pak jsem zjistil že v ten okamžil většinou malinko zamrzá i-drive. Evidentně se jedná o přehřívání.
Má někdo podobné zkušenosti? Co to může způsobovat, pochybuju že je to normální.
Má někdo podobné zkušenosti? Co to může způsobovat, pochybuju že je to normální.
ano mám to podobné, mě nic nepípá, ale jakmile začne léto rádio hraje tak 10-40 vteřin a pak stejnou až trojnásobnou dobu je zamrzlý, idrive se protáčí volně
je to dost na pytel, za poslední rok se to dost zhoršilo, vzhledem k tomu že mi to dřív mrzlo jen při připojeným mobilu přes BT a teď to tuhne pořád
máš už doma koupený novější CCC, ale pořád jsem byl línej ho tam dát, tak teď už asi doba nastala
je to dost na pytel, za poslední rok se to dost zhoršilo, vzhledem k tomu že mi to dřív mrzlo jen při připojeným mobilu přes BT a teď to tuhne pořád
máš už doma koupený novější CCC, ale pořád jsem byl línej ho tam dát, tak teď už asi doba nastala

-
- Kontaktovat uživatele:
BMW_paja píše:ano mám to podobné, mě nic nepípá, ale jakmile začne léto rádio hraje tak 10-40 vteřin a pak stejnou až trojnásobnou dobu je zamrzlý, idrive se protáčí volně
no tak pak dej vědět, u mě to neni tak hrozný.. ale naštve to.. zajímalo by mě čim je to způsobený.. jestli se něco přehřívá, nebo je to čistě kombinace stáří a teploty..
-
- Kontaktovat uživatele:
no já jsem slyšel že to prej může dělat nějakej větráček v CIC modulu, kterej občas odchází.. začne se to pak prý přehřívat a zlobit.. děje se to občas i snad na trojkách..
mělo by to jít ale nějak opravit, když se to celý opraví..
u mě každopádně vypnuté bluetooth nemá vliv, pokud myslíš ho jen SW odpojit..
mělo by to jít ale nějak opravit, když se to celý opraví..
u mě každopádně vypnuté bluetooth nemá vliv, pokud myslíš ho jen SW odpojit..