Zdravím,takže úvodem tohodle tématu bych chtěl napsat že mi je celkem trapně sem něco takového psát,vzhledem k tomu že si dělám tak nějak na autě vše sám,ale co se dá dělat.

Mám takový problém,nedávno jsem si měnil spodní řemenici na klice jelikož se mi klasicky protočila.Když už jsem to dělal tak jsem měnil jak kladky tak řemeny za nové.Vše ok,až na ten prokletý řemen na klimakompresor,je tak debilně krátký a vzhledem k tomu že e61 už nemá oproti bývalé e39 napínací kladku tak už fakt nevím jak tam ten řemen narvat.Zkoušel jsem jak hrubou sílu tak si pootáčet řemenicí a na kompresor řemen natáhnout,dál jsem zkoušel kompresor povolit řemen nandat na kladku a pak kompresor šrouby přitáhnout k bloku,dál jsem zkoušel pomocí druhé osoby zastartovat při čemž jsem ležel pod autem a řemen se tam snažil natlačit,vše z toho bez úspěchu

.Řemen mám ten co tam má být 4xp830.Předem se omlouvám za to jaká jsem "lama"

a poprosil bych někoho ať mi poradí jak na to aby se konečně taky v případě že bude ještě někdy léto ochladil

Ještě přípíši že ten řemen je fakt kurevsky krátkej,když ho natáhnu tak mu na kladku chybí tak 3cm