Posilovač brzd
-
radikator
-
nuny
-
radikator
-
Velvetek
- Klubové ID: 2613
Je to na e39? Nejspíše Ti zatekla voda k brzdovému válci. Zkontroluj si správné nasazení pravého vzduchového filtru a odtoky vody u něj (na straně u řidiče). Těch odtoků tam je více - gumová trubička a pak široký, který vede k jakoby k podběhu. Pod tímto filtrem je ten válec, zkus celý box oddělat a zkontrolovat, jestli se Ti tam ta voda nedrží... Je to práce na chvilku...
-
radikator
Velvetek píše:Je to na e39? Nejspíše Ti zatekla voda k brzdovému válci. Zkontroluj si správné nasazení pravého vzduchového filtru a odtoky vody u něj (na straně u řidiče). Těch odtoků tam je více - gumová trubička a pak široký, který vede k jakoby k podběhu. Pod tímto filtrem je ten válec, zkus celý box oddělat a zkontrolovat, jestli se Ti tam ta voda nedrží... Je to práce na chvilku...
Je to E39. Podívám se na to. A ta voda jde z toho posilovače dostat ven?
-
Velvetek
-
radikator
Tak jo děkuju.Velvetek píše:Ten válec je uložený tak, že pokud se k němu dostane voda, válec se v něm trochu koupe (což způsobuje to bublání). Viděl jsem to. Celé jsem to rozdělal a tu vodu z okolí vysál. Pak přestalo to bublání. S rozděláváním válce zkušenosti nemám... Pokud někdo poradí více... Tímto bych ale začal.
-
radikator
-
Velvetek
-
chaluha71
Už jsem chtěl sem napsat ten samý dotaz ale koukám,že nejsem sám 
Ted, jak jsou ty průtrže jsem jel v noci v tom největším lijáku a ráno jsem měl ten samý problém s "bublajícím" brzdovým pedálem. Už jsem měl strach, že je brzd.pedál v háji. Když jsem ho prošlapal a následně po rozjetí ten problém zmizel. A všiml jsem si, že pod autem byla kaluž vody.
Tak děkuji za objasnění a hned se jdu na to podívat a vylovit ten válec z vody...
Ted, jak jsou ty průtrže jsem jel v noci v tom největším lijáku a ráno jsem měl ten samý problém s "bublajícím" brzdovým pedálem. Už jsem měl strach, že je brzd.pedál v háji. Když jsem ho prošlapal a následně po rozjetí ten problém zmizel. A všiml jsem si, že pod autem byla kaluž vody.
Tak děkuji za objasnění a hned se jdu na to podívat a vylovit ten válec z vody...
-
radikator
-
tuneerr
chlapi to bublání bych nepodcenoval dostane se podtlakem do sání a pokud je ji dost v motoru to při startu jen cinkne a je vymalováno ve válci se voda nestlačí a ojnice krásně praskne a udělá díru do bloku.První příznak bublání v pedálu a bílá pára z výfuku.Nanic nečekat odstavit oddělat hadičku z podtlaku vzít nějakou průhlednou hadičku strčit tou dirkou dovnitř a vodu vysát do mrtě.Pak podposilovačem vyčistit napadaný sajrajt a profouknout tu odtokovou dirku .Tod vše a auto bude jezdit dál v poho.tuneerr
-
jararak
-
jobes