Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Rozdíl mezi autotelefony

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
KarelOstrava
Klubové ID: 2606
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od KarelOstrava »

Je nějaký razantní rozdíl mezi origo autotelefony E39?
Jde na tom novějším posílat SMS?
Foto v odkaze:
http://auto.bazos.cz/inzerat/16884352/B ... elefon.php

Díky...
ACDC
Klubové ID: 2156

#2 Příspěvek od ACDC »

Myslím, že to jde i na starším. Nikdy jsem to nezkoušel. Ale když je umí číst...
bibikuba

#3 Příspěvek od bibikuba »

to teda nejsem znalec ale mě ty telefony přijdou stejný :? :? co já vím tak mám ten samej a docela jsem s ním laboroval aby fungoval-nicméně SMS normál funkční,komplet v češtině,normál jdou i ukládat kontakty a fungují i některé vylepšeniny jako hlasové ovládání atd....Já mám problém že mi vůbec nesvítí a nějak mi nekomun. s těma tlačítkama na Mid a na volantu-jinak ač je předpotopní funguje normál ....Až budeš špekulovat tak dávej bacha na spodní konektory pod loketkou-co já vím tak jsou min.dva druhy-já mám jeden velkej černej konektor a pak jsem viděl ještě úplně jiný zapojení kde tenhle konektor nebyl-abys nesehnal blbost....Nevíš náhodou jestli to osvětlení se dá nějak zapnout nebo je někde problém???Študoval jsem menu a tam nic na osvětlení neni..Ještě co je Mid displ.tak vpravo jsou tři diody a ty maj myslím svítit podle toho co je aktivní-tel.atd-to ti funguje nebo nač to je???
bibikuba

#4 Příspěvek od bibikuba »

tak koukám na fotky a já mám asi ten co je na první fotce-teda ten co scháníš-přijde mi že mají jen jiný tlačítka..Možná pújdou jen prohodit sluchátka..
Mishak
Klubové ID: 2854

#5 Příspěvek od Mishak »

Já se přidávám s dotazem: Dá se nějak, ten starší kus, donutit identifikovat volajícího? A pokud ne umí to ten novější?

A čirou náhodou, kdyby někdo věděl: Na HF, když mám nastartováno, tak si druhá strana stěžuje, že v tom strašně brumí, když vypnu motor, nebo mluvim z ručky tak ok.
bibikuba

#6 Příspěvek od bibikuba »

Mishak píše:Já se přidávám s dotazem: Dá se nějak, ten starší kus, donutit identifikovat volajícího? A pokud ne umí to ten novější?

A čirou náhodou, kdyby někdo věděl: Na HF, když mám nastartováno, tak si druhá strana stěžuje, že v tom strašně brumí, když vypnu motor, nebo mluvim z ručky tak ok.
no já mám ten starej novější-teda Motorola s kablem a jak jsem psal funguje vše jako mobil-teda i ident.volajícího..Pokud mám kontakt uloženej v osobních číslech autotelefonu tak se jméno zobrazuje..Mám ale pocit že tam jde jen deset čísel-možná se ale pletu....
Mishak
Klubové ID: 2854

#7 Příspěvek od Mishak »

A když uloženej není, ukáže to aspon číslo? To mě právě ne...
Misanek

#8 Příspěvek od Misanek »

bibikuba píše:to teda nejsem znalec ale mě ty telefony přijdou stejný :? :? co já vím tak mám ten samej a docela jsem s ním laboroval aby fungoval-nicméně SMS normál funkční,komplet v češtině,normál jdou i ukládat kontakty a fungují i některé vylepšeniny jako hlasové ovládání atd....Já mám problém že mi vůbec nesvítí a nějak mi nekomun. s těma tlačítkama na Mid a na volantu-jinak ač je předpotopní funguje normál ....Až budeš špekulovat tak dávej bacha na spodní konektory pod loketkou-co já vím tak jsou min.dva druhy-já mám jeden velkej černej konektor a pak jsem viděl ještě úplně jiný zapojení kde tenhle konektor nebyl-abys nesehnal blbost....Nevíš náhodou jestli to osvětlení se dá nějak zapnout nebo je někde problém???Študoval jsem menu a tam nic na osvětlení neni..Ještě co je Mid displ.tak vpravo jsou tři diody a ty maj myslím svítit podle toho co je aktivní-tel.atd-to ti funguje nebo nač to je???
Já mám podle fotek ten samý telefon v E34 a mám teda zároveň dotaz - lze do něj taky nějak dostat čeština? :o
KarelOstrava
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od KarelOstrava »

Mě telefon funguje,ovládání na volantu taky i ovládání u rádia...ALE nejde mi najet do zpráv,ikdyž tam tlačítko je. Taky mi to nezobrazuje ani číslo volajícího a ukládat jsem zatím nic nezkoušel - myslím kontakty.

Co se týče osvětlení,svítí jen displej a pokud jej vytáhneš z loketky,svítí i klávesnice - myslím že ani nemusím mít zapnuté světla.

V tom inzerátu co mám,tak na tom prvním obrázku je ten novější tel.,má lepší displej,vše ostatní je asi stejné...
KarelOstrava
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od KarelOstrava »

Jo a jen sluchátko je zaměnitelné,na konci toho kábliku je klasickej telefonní konektor :wink:
Odpovědět