Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
talčítko LPG benzin, kam s ním?
E39, sry, to mě taky mohlo napadnout napsat:)
Já mám pifku na ten malej kastlík nalevo od volantu. Sice na to nebude vidět vůbec, ale to je mi docela fuk. kolik mám paliva poznám líp podle ujetejch km než podle čtyř ledek a ten čudlík nahmátnu v pohodě. Tak teď bych to potřeboval konstruktivně zkritizovat:)
Já mám pifku na ten malej kastlík nalevo od volantu. Sice na to nebude vidět vůbec, ale to je mi docela fuk. kolik mám paliva poznám líp podle ujetejch km než podle čtyř ledek a ten čudlík nahmátnu v pohodě. Tak teď bych to potřeboval konstruktivně zkritizovat:)
-
- Klubové ID: 2643
-co třeba na tu ozdobnou lištu napravo od volantu, zhruba někde jak je tempomat
-nebo jsem to taky viděl vedle vedle držáku na pití na středovém tunelu
-dále pokud nepoužíváš 12v zásuvku tak jsem to viděl udělaný do ní, ale bylo to na fotce, takže nevím jestli se to dá zaklopit, aby to nebylo vidět
-jo a taky jsem to viděl pod tím vyklápěcím panelem, jak máš cd nebo kazety
každopádně bude super, když to nafotíš ať to vidíme, rád se nechám inspirovat, jelikož do toho asi taky v nejbližší době půjdu taky
-nebo jsem to taky viděl vedle vedle držáku na pití na středovém tunelu
-dále pokud nepoužíváš 12v zásuvku tak jsem to viděl udělaný do ní, ale bylo to na fotce, takže nevím jestli se to dá zaklopit, aby to nebylo vidět
-jo a taky jsem to viděl pod tím vyklápěcím panelem, jak máš cd nebo kazety
každopádně bude super, když to nafotíš ať to vidíme, rád se nechám inspirovat, jelikož do toho asi taky v nejbližší době půjdu taky

Tak včera přivezeno. BTW: je fajn koupit 45l paliva, plechovku pití a zaplatit 850,-
K tlačítku. Svítí to jako kráva. Ve dne je to fuk, ale večer to oslňuje jak přímo, tak ještě odrazem v tom okně, jak už bylo zmíněno. Teoreticky by se to dalo pošoupnout tak, aby to bylo za volantem, ale to neřešeí ten odlesk a člověk taky nemá palici pořád na tom samym místě.
K tlačítku. Svítí to jako kráva. Ve dne je to fuk, ale večer to oslňuje jak přímo, tak ještě odrazem v tom okně, jak už bylo zmíněno. Teoreticky by se to dalo pošoupnout tak, aby to bylo za volantem, ale to neřešeí ten odlesk a člověk taky nemá palici pořád na tom samym místě.
-
- Klubové ID: 788
- Kontaktovat uživatele:
Taky přispěju,při montáži jsem trval na tom,že se to nebude nikde přivrtávat na palubku,ani na žádnou lištu,ale zároveň chci na to vidět,abych to nemusel bůhví jak hledat.Takže nakonec to mám tam viz.obr. a jsem spokojenej.Je to jen lehce přichycený oboustrankou a jde na to krásně vidět.V noci paráda,nikde to nešajnuje 

- Přílohy
-
- bmw LPG.jpg (80.19 KiB) Zobrazeno 131 x
Nj...ty máš ale jinej ten modul. Já tam mám 1,8mm LEDky. Takový ty malý kritalky, který svítěj jako kráva. Což je vlastně možná u tebe taky. Ale u toho mýho je přes ně jenom taková velice průhledná slída, kdežto u tebe je průhledná o dost míň...taková matná. já bych si tim v tom interiérů skoro mohl svítit:)