Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e39 530D, překvapení s automatem
-
víte... tenhle styl se mi vlastně líbí víc, než můj předchozí ...
dodatečně se tedy omlouvám panu Násadkovi za to že musí prodat BMW, protože je díky mě profláklé, že BMW mají jen malopéráci.
a omlouvám se i tomu výletníkovi, kterýho debata tolik bavila, ted už asi těžko někomu nacpe že byl taky u Snejka u kterýho už tu byl snad každý
(kromě mě samozřejmě, já mám jenom 5kovou řadu" 
dodatečně se tedy omlouvám panu Násadkovi za to že musí prodat BMW, protože je díky mě profláklé, že BMW mají jen malopéráci.
a omlouvám se i tomu výletníkovi, kterýho debata tolik bavila, ted už asi těžko někomu nacpe že byl taky u Snejka u kterýho už tu byl snad každý

Pavel_Franta píše:víte... tenhle styl se mi vlastně líbí víc, než můj předchozí ...
a omlouvám se i tomu výletníkovi, kterýho debata tolik bavila, ted už asi těžko někomu nacpe že byl taky u Snejka u kterýho už tu byl snad každý(kromě mě samozřejmě, já mám jenom 5kovou řadu"
To je od Tebe hezký, že se omlouváš. Ale tu svojí arogantnost si prostě odpustit nemůžeš... Ale aspoň vidíš, že když se člověk normálně zeptá, dostane se mu normální odpovědi...

Ještě k těm lopatkám u turbín... Někdy prý údajně i zareznou, mimo zatuhnutí

-
-
kámo... proč já bych se měl snažit tě urazit...?
vzpomenu tvůj příspěvek:
No tak, když se nemůžeš zbavit dojmu, tak jí ti poradim
... prodej to... zničí tě to...
já mám bmw jenom proto, že mám penis jako svrklou hrozinku na sirce... mám starý protože fajnsmekři ví že nový už nejsou co to bejvalo... já samozřejmě nevim co je na tom pravdy, ale říkám to taky... a nejraši říkám že na BMW musí člověk hlavně mít peníze... občas o sobě říkám že je mám
...
prostě máš pravdu... v bmw jezdí lidi jako jsem já a díky těm ty budeš vždycky házen do jednoho pytle s debilama...
a do druhýho pytle s těma co si na něco hrajou ve starejch neckách
kup si oktávku 1.8 v turbu, docela to i jede a nikdo tě nebude řešit...
... akorát v praze si dej bacha... jdou tam docela nadračku a občas se tě zapomenou i zeptat jestli auto chceš vůbec prodat

vzpomenu tvůj příspěvek:
Teď se možná stanu tím pranýřovaným já, ale nemůžu se prostě zbavit dojmu, že jsem se stal majitelem auta, u kterýho si dost lidí řekne, že si masíruje ego a léčí komplex bavorákem... Docela mě to mrzí, ale nemůžu se zbavit dojmu, že právě kvůli takovým jako je Pavel_Franta kolují mezi lidmi tyhle kecy...
No tak, když se nemůžeš zbavit dojmu, tak jí ti poradim

já mám bmw jenom proto, že mám penis jako svrklou hrozinku na sirce... mám starý protože fajnsmekři ví že nový už nejsou co to bejvalo... já samozřejmě nevim co je na tom pravdy, ale říkám to taky... a nejraši říkám že na BMW musí člověk hlavně mít peníze... občas o sobě říkám že je mám

prostě máš pravdu... v bmw jezdí lidi jako jsem já a díky těm ty budeš vždycky házen do jednoho pytle s debilama...
a do druhýho pytle s těma co si na něco hrajou ve starejch neckách

... akorát v praze si dej bacha... jdou tam docela nadračku a občas se tě zapomenou i zeptat jestli auto chceš vůbec prodat

Tady už je to zralý na LOCK 

BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
-