Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
palivové trubičky náhrada
-
- Klubové ID: 3390
Čau měnil už někdo benzínový palivový trubičky na e34? Mám jednu prodřenou a další dvě před smrtí... Dali by se sehnat jinde než v origo bmw? Nový stojej 2000 a to se mi za pár metrů tenkých trubiček dávat nechce. Nebo napadá někoho nějaká levnější spolehlivá varianta čím by se to dalo nahradit? Dík
já dělal nedávno naf. potrubí a jak píšeš origo pokud to má třeba koncovku nebo je spešl tak docela ranec
Něco seženeš třeba v Elitu-pokud jsou rovné nebo mírně zahnutý ale ty spešl asi jedině origo..Koukni do ETK tam je i cena a docela to souhlasí...Pravdou je,že origo tam prostě padne,pasuje to do držáků a vypadá to OK
Nahradit se dá asi skoro všechno ale pak to vypadá hrozně
Pokud ti nezáleží na vzhledu tak můžeš redukovat,nastavovat atd
účel to taky splní
Jinak já nějaké objednával v Inveltu a cca dva dni jsem je měl-jak jsem ale psal-naftové...

-
- Klubové ID: 3390
Taky jsem přemýšlel, buď plastový trubičky co benzín nerozežere a vydrží to něco a nebo jsem četl, že tam někdo dává měděný trubičky potažený plastem, ty co se dávaj na vedení lpg. Na opletený palivový hadičky jsem se ptal na stk, a prej to pod autem kde to není krytý musí být buďto z kovu nebo plastu..Jenže jak je to s ohebností těch plastových a kde to všechno seženu v okolí Brna za dobrou cenu?