Nestalo se vám někdy, že vám pořád foukal teplý vzduch na nohy a dozadu? Nemám vzadu kolečko na regulaci teploty, mám sporák topení(jak tak sleduju tak rarita jako blázen).
Točím kolečkem na regulaci topení na středovém panelu a nic, regulovat teplota jde pouze na výdechu uprostřed palubovky. :-/
Nebo zase rozebírat palubovku?
Plus nevím proč mi vzduch fouká jenom slabě z výdechů - nějaký problém při skládání palubky zpět?
myslím to tak není..Když pustim klimu a místo Auto navolím ručně ofuk nohou-kolečko na modrý,tak mi normálně fouká studenej vzuch i na nohy...Pravda je že mám regulaci i na zadek teplo/zima
ja mam podobny problem, skusal som cez inpu nastavovat klapky a vsetky sa tocia ako maju, popripade nemal som to otvorene, ale casovi interval tocenia je pri vsetkych zhruba rovnaky.
Mam este informaciu, zeby to mohol byt vodny - topny ventil, avsak v tvojom pripade to bude asi klapka. v mojom to bude asi nejaka bublinka, ktoru neviem dostat z okruhu
nemu to byt ono a ciastocne sa k tomu da dostat aj po vybrati tych bocnych list ktore ma vodic/spolujazdec pri noach, ale netusim, ci vznikne dost velky otvor na to aby si sa dostal ku koleckam.
bratne co tady machruješ? si to pořádně přečti než něco napíšeš!
snejk psal že funkce zadního výdechu je stejná, né že má e39 a E38 stejnou klimu, protože i soc klima v E38 je uplně jina než v E39 a umí topit i chladit na nohy!!! tento topic je o nohách, né o zadním výdechu!
Takže ti jde o to abys mohl napsat do nevýhod e39, že se sporákem neumí chladit na nohy? Já ti nevim, ale když už bych v autě sporák mněl, tak by mi to bylo jedno... Navíc i e38 byla se sporákem, nebo se pletu?