Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

rada motor 535D E60

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ditr

#1 Příspěvek od Ditr »

chlapi potřebuju
radu poslední dobou koukám po něčem novějším E39 už mě nějak přešla a chtěl bych E60
našel sem za dobrou cenu 535D se zadřeným motorem a na netu frajera co má na díly E61 a náhodou i motor a pustil by ho za 35 tis.......
Otázka zní :jak nákladná a náročná je oprava tohoto zadřeného motoru???
frajer co tohle auto prodává to dotáhl stím že je zadřený motor ale nikdo nezkoumal co stím je
beny-maser

#2 Příspěvek od beny-maser »

Ditr píše:chlapi potřebuju
radu poslední dobou koukám po něčem novějším E39 už mě nějak přešla a chtěl bych E60
našel sem za dobrou cenu 535D se zadřeným motorem a na netu frajera co má na díly E61 a náhodou i motor a pustil by ho za 35 tis.......
Otázka zní :jak nákladná a náročná je oprava tohoto zadřeného motoru???
frajer co tohle auto prodává to dotáhl stím že je zadřený motor ale nikdo nezkoumal co stím je

to je ale zásadní chyba,pokud bude zadřené jemom ojniční ložisko(to bejvá nejčastějš u starších modelů) a válcům nic nebude tak přebroušení jednoho oka vyjde na cca 1tis kč plus výbrusové šály a to se koukni do ceníku kolik vyjdou, na tds stojí jedna 11€,dál bude záležet jestli necháš přeprousit jen tu zadřenou část nebo celé. Ale bez rozebrání výš prd a zvenku poznáš jen tolik jestli není v motoru z boku díra. Válce jdou samozřejmě taky přebrousit částka cca 1500 kus plus nový píst z ceníku,ale musí to být holý blok a to je už docela pakárna to odstrojit a hlavně pak sekládat :D ,chce to někoho kdo o tom něco ví. :wink: tak záleží na tom jak moc jsi schopnej nebo komu by jsi to mohl svěřit.
Ditr

#3 Příspěvek od Ditr »

jasně no o tohle mi rávě jde....nikdo to nerozebíral takže nikdo neví co stím je ale a jestli je to na klice nebo na válcích to neví ani ten co to prodává je to za poměrně dobrou cenu a ikdyž se koupí druhý motor který můžu mít z E61čky tak to i tak vyjde na nějakých 220 tis za 2005tku ale nevím nevím moc se mi do toho nechce ještě to budu muset pořešit a třeba se rozmyslím jestli do toho jít nebo nejít :(ale zase za takovou cenu se mi to zdá hodně luxus.....

a ještě jeden dotaz nikdy sem neměl automat takže nevím jak to tam chodí....ale když se ten motor kousnul nemohla se podělat aut. převodovka?
Odpovědět