chlapi potřebuju
radu poslední dobou koukám po něčem novějším E39 už mě nějak přešla a chtěl bych E60
našel sem za dobrou cenu 535D se zadřeným motorem a na netu frajera co má na díly E61 a náhodou i motor a pustil by ho za 35 tis.......
Otázka zní :jak nákladná a náročná je oprava tohoto zadřeného motoru???
frajer co tohle auto prodává to dotáhl stím že je zadřený motor ale nikdo nezkoumal co stím je
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
rada motor 535D E60
-
to je ale zásadní chyba,pokud bude zadřené jemom ojniční ložisko(to bejvá nejčastějš u starších modelů) a válcům nic nebude tak přebroušení jednoho oka vyjde na cca 1tis kč plus výbrusové šály a to se koukni do ceníku kolik vyjdou, na tds stojí jedna 11€,dál bude záležet jestli necháš přeprousit jen tu zadřenou část nebo celé. Ale bez rozebrání výš prd a zvenku poznáš jen tolik jestli není v motoru z boku díra. Válce jdou samozřejmě taky přebrousit částka cca 1500 kus plus nový píst z ceníku,ale musí to být holý blok a to je už docela pakárna to odstrojit a hlavně pak sekládatDitr píše:chlapi potřebuju
radu poslední dobou koukám po něčem novějším E39 už mě nějak přešla a chtěl bych E60
našel sem za dobrou cenu 535D se zadřeným motorem a na netu frajera co má na díly E61 a náhodou i motor a pustil by ho za 35 tis.......
Otázka zní :jak nákladná a náročná je oprava tohoto zadřeného motoru???
frajer co tohle auto prodává to dotáhl stím že je zadřený motor ale nikdo nezkoumal co stím je

jasně no o tohle mi rávě jde....nikdo to nerozebíral takže nikdo neví co stím je ale a jestli je to na klice nebo na válcích to neví ani ten co to prodává je to za poměrně dobrou cenu a ikdyž se koupí druhý motor který můžu mít z E61čky tak to i tak vyjde na nějakých 220 tis za 2005tku ale nevím nevím moc se mi do toho nechce ještě to budu muset pořešit a třeba se rozmyslím jestli do toho jít nebo nejít :(ale zase za takovou cenu se mi to zdá hodně luxus.....
a ještě jeden dotaz nikdy sem neměl automat takže nevím jak to tam chodí....ale když se ten motor kousnul nemohla se podělat aut. převodovka?
a ještě jeden dotaz nikdy sem neměl automat takže nevím jak to tam chodí....ale když se ten motor kousnul nemohla se podělat aut. převodovka?