mám takovej problém, už jsem koupil baterii novou, ale prostě auto tak 7-10 s trvá než naskočí motor jak studenej tak teplej. Motor točí ale nenaskočí až po te chvílí. Nevíte čím to muže být? díky
v zatahu to jede plynule az do omezovace? nebo to ztrati dech? vyzkousej otocit klicek, nestartovat, 30 sekund pockat, vypnout a tak to 3-4x zopakovat. az potom startovat. pokud potom nastartuje hned, videl bych to na cerpadlo pod ridicem (odchazejici, ale stale trochu fungujici).
zkusím to diagnostika chybu nehlásí, jako do omezovače jsem to nezkoušel. jako tach to má pěknej a stálej. to čerpadlo pod řidičem se asi s repasovat nedá, to je to podávácí není to to hlavní ne? aby veděl co mám shánět popřípadě na kolik to asi vyjde.
předvídalo tomu to že jsem jeden čas jel a nakonec zhasl motor za jízdy a nešlo to nastartovat. ale baterie asi byla špatná. toho se přávě bojím jestli to nebude to vysokotlaké to bude ranec. sakra auto mam měsíc
BigZee píše:ne jeté nechci je to z bláta do louže jen mě zajímala cena abych veděl na kolik se mám připravit.bud pod řidičem nebo v nádrži
To pod řidičem Meyle asi 3 tis, v nádrži je to o něco levnější a to vysokotlaký je tak 20 tis, já koupil jetý VTČ za trojku, vyměnil si ho sám a jedu si vesele dál
tak jsem byl vyzkoušet a opravdu když to nechám déle(15-30s) na kontrolky a potom nastartuju tak to chytne hned. bez problému. takže asi to vypadá na to čerpadlo pod řidičem jsem zvědavej