Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e61 530d 05 par rad

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
mari

#21 Příspěvek od mari »

S panoramou bejvá dost problémů, jsou tam 2 motory a odcházej. Jinak tady máš základní fotky z víkendový přestavby mojeho mazlika na M-paket jak jsem slíbil.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
cajik8

#22 Příspěvek od cajik8 »

Hej mazec kamarade to auto hlavne zepredu je uplne jine,ty si koupil celou tu packet sadu novou nebo jsi to sehnal jinak?
jsou to motorky jo,ja prave nevedel jestli kdyz to ukazuje ten znak na palubovce tak jestli to neni treba jen tlacitkem ale nejspis to budou motorky do leta to chci dat dokupy nevis jak se to tak pohybuje cenove klidne jete?
mari

#23 Příspěvek od mari »

Ano, měl jsem celou originál přestavbovou sadu. Jinak těch motorků je za 40 euro plnej ebay takže to neni tak hrozný. Horší je to vyměnit, to je pakárna, od sloupků po stropnici musí všechno dolu.
TOMI

#24 Příspěvek od TOMI »

Paradni promena :wink: Ohledne te prestavby by me zajimala priblizna cena a doba prestavby.Da se to stihnout cca za den?
mari

#25 Příspěvek od mari »

Přestavbová sada 1000,- euro + 7000,- lak, za den se to dá lehce zvládnout. Pokud máš možnost na zvedák je to lepší , ale dá se i na zemi.
vwpavel

#26 Příspěvek od vwpavel »

mari píše:Přestavbová sada 1000,- euro + 7000,- lak, za den se to dá lehce zvládnout. Pokud máš možnost na zvedák je to lepší , ale dá se i na zemi.
Máš to krásný! Jinak na allegro.pl je jich hromada a mnohem levnější, než za 1000E .
Jenomže já mám po FL, takže to asi řešit nebudu :-(
rooc

#27 Příspěvek od rooc »

mari píše:Ano, měl jsem celou originál přestavbovou sadu. Jinak těch motorků je za 40 euro plnej ebay takže to neni tak hrozný. Horší je to vyměnit, to je pakárna, od sloupků po stropnici musí všechno dolu.

Ahoj mari a je teda nejakej problem s tim uchycenim jak vsichni strasi nebo to bez problemu pasuje
janbrasna

#28 Příspěvek od janbrasna »

vwpavel píše:na allegro.pl je jich hromada a mnohem levnější
Protože to budou oproti originálu nějaký laminátový gumový repliky, který nikdy pořádně nespasuješ. Dostaneš co si zaplatíš ;)
rooc

#29 Příspěvek od rooc »

Beru z5 uz jsem prolezl i tu prvni stranku
mari

#30 Příspěvek od mari »

janbrasna píše:
Protože to budou oproti originálu nějaký laminátový gumový repliky, který nikdy pořádně nespasuješ. Dostaneš co si zaplatíš ;)
Přesně tak, přesně sedí jedině originální paket. O pár pokusech s neorigo dílama jsem slyšel pár historek a prostě nesedí a výsledek nezaručen.

Rooc: Sedí všechno, jediný co u kombajna musíš je vyměnit zadní výztuhu (je v sadě), a přední nárazník má 2 vnitřní spodní šrouby o kousek dál, v sadě jsou na to origo mezikusy takže no problém. Nezapomenout dle návodu trošku zkrátit podběhy, nebo koupit nový M-kový ale to je zbytečný. Větší pakárna je z novym modelem. Musí se sáhnout hloubš do peněženky.
vwpavel

#31 Příspěvek od vwpavel »

mari píše:
janbrasna píše:
Přesně tak, přesně sedí jedině originální paket. O pár pokusech s neorigo dílama jsem slyšel pár historek a prostě nesedí a výsledek nezaručen.

Rooc: Sedí všechno, jediný co u kombajna musíš je vyměnit zadní výztuhu (je v sadě), a přední nárazník má 2 vnitřní spodní šrouby o kousek dál, v sadě jsou na to origo mezikusy takže no problém. Nezapomenout dle návodu trošku zkrátit podběhy, nebo koupit nový M-kový ale to je zbytečný. Větší pakárna je z novym modelem. Musí se sáhnout hloubš do peněženky.
cajik8

#32 Příspěvek od cajik8 »

Ja bych ty polaky nekupoval kkdyz uz predelat tak koupit origo a je klid
vwpavel

#33 Příspěvek od vwpavel »

cajik8 píše:Ja bych ty polaky nekupoval kkdyz uz predelat tak koupit origo a je klid
Jaký je rozdíl v originálu z Polska či Slovenska??? Snad jen v ceně..
mari

#34 Příspěvek od mari »

vwpavel píše:
cajik8 píše:Ja bych ty polaky nekupoval kkdyz uz predelat tak koupit origo a je klid
Jaký je rozdíl v originálu z Polska či Slovenska??? Snad jen v ceně..
Já spíš nechápu tebe co tě na tý ceně tak rozčiluje, ta cena za to všechno je supr. A nevim proč by ti někdo dával 1000 Euro za jetej paket, když tolik peněz stojí novej a pochybuju že ty to dodáš do šroubku tak jako fabrika. Kup jenom tohle co je na fotce a budeš čumět co to stojí.

Obrázek
vwpavel

#35 Příspěvek od vwpavel »

To chces rict, ze se da sehnat to co je na foto + oba originalni narazniky + 2 prahy nove origo za 1000e? Nebo co teda obsahuje ta sada? Je special sada i na FL? diky

Jo a ještě tam mám to elektricky vyjizdejici tazny - neni to problem?
mari

#36 Příspěvek od mari »

Vždyť to tady píšu celou dobu, že je to komplet přestavbová sada kde je všechno od A do Z origo BMW.
vwpavel

#37 Příspěvek od vwpavel »

mari píše:Vždyť to tady píšu celou dobu, že je to komplet přestavbová sada kde je všechno od A do Z origo BMW.
No tak to je pecka! A to je bezna tabukova cena? Kolik presne? Je specialni paket na FL? Jake je jeho BMW cislo?
Dekuji
cajik8

#38 Příspěvek od cajik8 »

tak v bmw mi potvrdili ze by to melo byt komplet i s tema doplnkama atd,ta cena podle me kdyz to v bmw koupis za 1000e slo by to udelat i levneji pres nejakeho dodavatele jednoho mam ktery to vozi z mnichova tak se nejspis budu informovat.
mari

#39 Příspěvek od mari »

Na FL je ta sada stejná akorát musíš přikoupit pár věcí. Nedávno jsem sem dával odkaz na origo návod a tam je to všechno popsaný a zobrazený co pro LCI navíc potřebuješ, tak si to najdi.
cajik8

#40 Příspěvek od cajik8 »

prosim kdyz mam na prednim kole jiny rozmer nez na druhem prednim myslim tim jen pneu bude mi to hlasit za teto situace ze mam rezervu?
Odpovědět