Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E60 pod 3°C nefunguje dálkové ovládání centrálu
Jak dlouho máš autí? Pokud ráno neotevřeš dálkou, tak to vypadá, že klíč je málo dobitý (dobíjí se přes kroužek na spínací skřínce)Nemusim píše:Koupil jsem E60 rok 2003 a mám jeden problém. Pokud je večer nebo ráno zima, tak nefunguje dálkové ovládání centrálu a musím auto odemknout manuálně. Jak se oteplí, tak je všechno OK. Zkoušel jsem oba klíče (diamant) a u obou stejné. Nevíte někdo co s tím? Díky
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ht=diamant
možná jsme na tom podobně, moje je taky náladové 12/2005. Vypadá to na přijímací jednotku pod anténou... i v BMW servisu mi říkali, že to mění často, že tam kolem antény někdy prosakuje voda... spíš mě vadí, že občas to funguje... nechal bych jí rozdělat, vysušit, nějak ošetřit a mohla by fungovat dál, ne?Nemusim píše:Koupil jsem E60 rok 2003 a mám jeden problém. Pokud je večer nebo ráno zima, tak nefunguje dálkové ovládání centrálu a musím auto odemknout manuálně. Jak se oteplí, tak je všechno OK. Zkoušel jsem oba klíče (diamant) a u obou stejné. Nevíte někdo co s tím? Díky

- Filozof
- Klubové ID: 1044
Přesně tak problém je hlavně v 5tých dveřích. Pokud prší a otevřete zadní dveře nebo i pouze sklo tak to teče přímo pod to 3tí brzdové světlo. Už jsme to řešili a z výroby tím trpí všechny E61.clay píše:možná jsme na tom podobně, moje je taky náladové 12/2005. Vypadá to na přijímací jednotku pod anténou... i v BMW servisu mi říkali, že to mění často, že tam kolem antény někdy prosakuje voda... spíš mě vadí, že občas to funguje... nechal bych jí rozdělat, vysušit, nějak ošetřit a mohla by fungovat dál, ne?Nemusim píše:Koupil jsem E60 rok 2003 a mám jeden problém. Pokud je večer nebo ráno zima, tak nefunguje dálkové ovládání centrálu a musím auto odemknout manuálně. Jak se oteplí, tak je všechno OK. Zkoušel jsem oba klíče (diamant) a u obou stejné. Nevíte někdo co s tím? Díky
Nevim jak je to u E60 kde tam je problém.
Jinak další věc co vás čeká a nemine je kabel ve dveřích od kufru at E60 tak E61. Doporučuji si vyhledat informace .
Pak člověk žasne když mu přestanou svítit světla či jinak blbne auto...

Auto mám chvilku, ale po koupi jsem jel cca 170km v kuse a pak už jen víceméně couračky max 20 km.. Taky mě to napadlo, ale jak píšu, tak odpoledne všechno ok a dálka funguje xkrát za den bez problému...Jak dlouho máš autí? Pokud ráno neotevřeš dálkou, tak to vypadá, že klíč je málo dobitý (dobíjí se přes kroužek na spínací skřínce)
Spíš to bude mít souvislost s tou vodou

jeslti to budeš řešit, tak se pak pochlub... asi zkusím nějaký servis, jakou mi udělají cenu na nový modul a montáž.Nemusim píše:Auto mám chvilku, ale po koupi jsem jel cca 170km v kuse a pak už jen víceméně couračky max 20 km.. Taky mě to napadlo, ale jak píšu, tak odpoledne všechno ok a dálka funguje xkrát za den bez problému...Jak dlouho máš autí? Pokud ráno neotevřeš dálkou, tak to vypadá, že klíč je málo dobitý (dobíjí se přes kroužek na spínací skřínce)
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Stačí to vyřešit jednoduše. Pokud je to modul nechat vysušit a pak místo kde prolíná voda silikonem zatáhnout. Řešení za pár kaček.clay píše:jeslti to budeš řešit, tak se pak pochlub... asi zkusím nějaký servis, jakou mi udělají cenu na nový modul a montáž.Nemusim píše:Auto mám chvilku, ale po koupi jsem jel cca 170km v kuse a pak už jen víceméně couračky max 20 km.. Taky mě to napadlo, ale jak píšu, tak odpoledne všechno ok a dálka funguje xkrát za den bez problému...Jak dlouho máš autí? Pokud ráno neotevřeš dálkou, tak to vypadá, že klíč je málo dobitý (dobíjí se přes kroužek na spínací skřínce)
Jak jsem psal zjistit si kde je to místo v E60. To fakt netuším.
Ale nám taky blbnul dálkovej ovladač a bylo to v době kdy tam nateklo při slejváku a otevřeném kufru. (E61)

PS: řešilo se to tu asi rok zpátky v sekci 5er.
mělo by to byt ve střeše pod anténou... s tím silikonem a vysušením jsme se potkali, mám stejný nápadFilozof píše:Stačí to vyřešit jednoduše. Pokud je to modul nechat vysušit a pak místo kde prolíná voda silikonem zatáhnout. Řešení za pár kaček.clay píše:jeslti to budeš řešit, tak se pak pochlub... asi zkusím nějaký servis, jakou mi udělají cenu na nový modul a montáž.Nemusim píše: Auto mám chvilku, ale po koupi jsem jel cca 170km v kuse a pak už jen víceméně couračky max 20 km.. Taky mě to napadlo, ale jak píšu, tak odpoledne všechno ok a dálka funguje xkrát za den bez problému...
Jak jsem psal zjistit si kde je to místo v E60. To fakt netuším.
Ale nám taky blbnul dálkovej ovladač a bylo to v době kdy tam nateklo při slejváku a otevřeném kufru. (E61)
PS: řešilo se to tu asi rok zpátky v sekci 5er.

napsal jsem do servisu, ať mi udělají nějakou cenu... tohle vlákno mě nakoplo...