zdravím, mám dotaz, zda se musí dát do 524 TD jen origo turbo, nebo se dá použít i jiné, třeba z 2,5 tds??? nemám stím zkušenost, děkuji, nevím jak tam jsou příruby , tlaky, a označení turb.... díky všem za rady
Z TDSa ti pasovat určitě nebude - má úplně jinou přírubu. Lze použít jenom z E28. Dokonce i turbo z E30 324TD, což je v podstatě ten samý blok motoru je jinačí - je menší a má jiný vstup mazání ložiskového uzlu turba
Teď budu možná kecat poněvadž jsem to u E30 nikdy nestudoval takže by jsi si to musel prohlédnout sám, ale myslím si, že by trubky na mazání šly přehodit z E30 do E28 i s turbem, tak to by ti možná mohlo pomoct
matess píše:zdravím, mám dotaz, zda se musí dát do 524 TD jen origo turbo, nebo se dá použít i jiné, třeba z 2,5 tds??? nemám stím zkušenost, děkuji, nevím jak tam jsou příruby , tlaky, a označení turb.... díky všem za rady
pošli mi do čislo turba zkusim ti zjistit zda pujde nahradit jinym
to asi nepujde, protože já právě zvažoval koupi jedné e28 co má ko turbo, ale jinak ujde, ale asi jsem si to rozmyslel.... někdy to chce víc rozumu jak nadšení asi...