Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 2008 led ziarovky interieru
Na to aby nehlasily chybu, musis koupit CAN-BUS. Bohužel Tě asi zklamu, kvalita LED žárovek a jejich svítívost je poměrně špatná. Sám jsem chtěl na autě modernizovat osvětlení a došel jsem závěru, že LED které jsou aktuálně dostupné, nejsou dostačující. Takže jsem si koupil samotné LED čipy a předělávám si sám.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Ďakujem za info. Prave preto sa chcem radsej informovať aby som nenakupil neake blbosti. Včera som googlil a nasiel som niečo take pozeram že by to mohlo svietiť vcelku dobre lebo vidim že je tam dosť tych lediek. http://www.e-xenony.cz/led-osvetleni-interieru--kufru--dveri-a-spz/led-osvetleni-interieru-do-vozu-bmw-e60.
to je dobra otazka. Vcera jsem to zkousel. Me to tedy chybu nerve, pokud odpojim nektere z interierovych sveteljanbrasna píše:LCM kontroluje "prasklé" žárovky i v interiéru? Fakt?
Nevim jak to bude svitit, to ze tam je treba 24x SMD LED nemusi vubec nic znamenat. Bohuzel podle mych zkusenosti, prodavane LED proste stoji za backoru, malo svetla. Bohuzel drtviva vetsina inzeratu ma fotky delane v noci, tak aby to vypadalo jak moc LED sviti. Ve finale nejsou ve dne skoro videt. Dalsi vec je i ta, ze 99.5% LED zarovek pochazi z Ciny, takze kvalita cca = 0, ale ceny jsou nekdy jako za kvalitu. Mel jsem na zkousku neco podobneho (http://www.autoshop24.cz/xenony/eshop/5 ... arovka-T10) jen s 12 LED. Dal jsem ji dveri, pouzival jsem cca mesic a 6 LED je spalenych. Takze je videt, jak jsou kvalitni, kdyz 1/2 LED je spalena behem cirka mesicniho pouzivani - a to si asi dokazes predstavit, jak dlouho zarovka svitila, kdyz jsem ji mel ve dverich.Miki-M3 píše:Včera som googlil a nasiel som niečo take pozeram že by to mohlo svietiť vcelku dobre lebo vidim že je tam dosť tych lediek.
Takze jsem si nakoupil LED cipy predelavam si osvetleni sam. Mam hotove 2 svetla a sviti dobre i ve dne

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
janbrasna píše:Jinak LED kit jsem zahlíd i v nabídce přímo BMW, tj. bych se možná zeptal stealera, jestli něco nemají a co je to případně za kvalitu…
Skusim niečo najsť na internete to by mohlo aj za niečo stať. No zatial som o ničom takom nepočul jedine čo som našiel tak bolo. Interior XENON ULTIMATE LED from Bimmian.com Len cena je tam 257$