Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 2008 led ziarovky interieru

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Miki-M3

#1 Příspěvek od Miki-M3 »

Zdravim.
Patral som tu po fore a neviem najst nejake led ziarovky do E60 aby tam vydrzali a neprehrievali sa a nevypisovalo to chybu vypalenej ziarovky. Chcel by som vymenit vsetky ziarovky v interieri. Ak by niekto vedel o nejakych ktore by za nieco stali bol by som velmi vdacny.
hurvajs77

#2 Příspěvek od hurvajs77 »

Na to aby nehlasily chybu, musis koupit CAN-BUS. Bohužel Tě asi zklamu, kvalita LED žárovek a jejich svítívost je poměrně špatná. Sám jsem chtěl na autě modernizovat osvětlení a došel jsem závěru, že LED které jsou aktuálně dostupné, nejsou dostačující. Takže jsem si koupil samotné LED čipy a předělávám si sám.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Miki-M3

#3 Příspěvek od Miki-M3 »

Ďakujem za info. Prave preto sa chcem radsej informovať aby som nenakupil neake blbosti. Včera som googlil a nasiel som niečo take pozeram že by to mohlo svietiť vcelku dobre lebo vidim že je tam dosť tych lediek. http://www.e-xenony.cz/led-osvetleni-interieru--kufru--dveri-a-spz/led-osvetleni-interieru-do-vozu-bmw-e60.
janbrasna

#4 Příspěvek od janbrasna »

Jen otázka — LCM kontroluje "prasklé" žárovky i v interiéru? Fakt?

Jinak LED kit jsem zahlíd i v nabídce přímo BMW, tj. bych se možná zeptal stealera, jestli něco nemají a co je to případně za kvalitu…
hurvajs77

#5 Příspěvek od hurvajs77 »

janbrasna píše:LCM kontroluje "prasklé" žárovky i v interiéru? Fakt?
to je dobra otazka. Vcera jsem to zkousel. Me to tedy chybu nerve, pokud odpojim nektere z interierovych svetel

Miki-M3 píše:Včera som googlil a nasiel som niečo take pozeram že by to mohlo svietiť vcelku dobre lebo vidim že je tam dosť tych lediek.
Nevim jak to bude svitit, to ze tam je treba 24x SMD LED nemusi vubec nic znamenat. Bohuzel podle mych zkusenosti, prodavane LED proste stoji za backoru, malo svetla. Bohuzel drtviva vetsina inzeratu ma fotky delane v noci, tak aby to vypadalo jak moc LED sviti. Ve finale nejsou ve dne skoro videt. Dalsi vec je i ta, ze 99.5% LED zarovek pochazi z Ciny, takze kvalita cca = 0, ale ceny jsou nekdy jako za kvalitu. Mel jsem na zkousku neco podobneho (http://www.autoshop24.cz/xenony/eshop/5 ... arovka-T10) jen s 12 LED. Dal jsem ji dveri, pouzival jsem cca mesic a 6 LED je spalenych. Takze je videt, jak jsou kvalitni, kdyz 1/2 LED je spalena behem cirka mesicniho pouzivani - a to si asi dokazes predstavit, jak dlouho zarovka svitila, kdyz jsem ji mel ve dverich.

Takze jsem si nakoupil LED cipy predelavam si osvetleni sam. Mam hotove 2 svetla a sviti dobre i ve dne :)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Miki-M3

#6 Příspěvek od Miki-M3 »

No prave preto že od kamarata mam skusenosť s tým ak su fakt slabe tie led žiarovky tak vydržia maximalne mesiac. Preto chcem najsť niečo kvalitnejšie a najradšej by som bol ak by niekto s niečim podobným mal skúsenosť. Ale ďakujem za radu.
Miki-M3

#7 Příspěvek od Miki-M3 »

janbrasna píše:Jinak LED kit jsem zahlíd i v nabídce přímo BMW, tj. bych se možná zeptal stealera, jestli něco nemají a co je to případně za kvalitu…

Skusim niečo najsť na internete to by mohlo aj za niečo stať. No zatial som o ničom takom nepočul jedine čo som našiel tak bolo. Interior XENON ULTIMATE LED from Bimmian.com Len cena je tam 257$
janbrasna

#8 Příspěvek od janbrasna »

Ano, jedině Bimmian, WeissLicht a podobní mají rozumné komponenty, ale podle toho ty sady taky stojí. (Většinou víc než origo BMW ;} …)
Miki-M3

#9 Příspěvek od Miki-M3 »

No tak neakych 5 000kč a mala by ta sada vymeniť všetky žarovky interieru čo som pozeral. Jedine ta cena ma trocha odradza ale svietiť by to asi malo dobre podľa všetkeho. Ešte si to poriadne premyslim.
Odpovědět