Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna oleje v diferáku 530D
-
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
ja v diferaku olej menil, srouby tam mam 2. daval jsem nejaky olej od firmy FUCHS, presny typ uz ale nedohledam...
uprimne to bylo mozna zbytecny, diferak u bmw vetsinou auto prezije (pokud s tim nekdo neprasi) i s puvodnim olejem... huceni od zadni napravy bylo u me loziskama.
uff nemenit olej v automatu ani po 420tkm? hodne stesti...
uprimne to bylo mozna zbytecny, diferak u bmw vetsinou auto prezije (pokud s tim nekdo neprasi) i s puvodnim olejem... huceni od zadni napravy bylo u me loziskama.
uff nemenit olej v automatu ani po 420tkm? hodne stesti...
No a myslis si, ze ma cenu ten olej menit ? Kazdy servisak ti rekne, ze to je uz nesmysl. Chtel jsem ho vymenit v 250 tis. a rekli mi, ze se ten automat stejne brzo rozsype, ze to nema uz cenu a vymeni se to v ramci repase a automat drzi uz dalsich 170 tis. km.libovka píše:tak to se máš čím chlubit.Pak ty auta maj nějak vypadat.PearlJam píše:Ja mam 1998 E39, 530 dA a olej nebyl nikdy meneny. Najeto 420 tis. km. Nemenil jsem ani olej v prevodovce.
Pearl Jam
-
snazim se olej menit v automatu kazdych 80 000 km. auto nestalo sto litru, tak nechci zbytecne na necem setrit. pobavilo mne, proc v bmw rikaj, ze v automatu je dozivotni napln. prptoze zivotnost prevodovky pocitaj 100 000 km
co se tyka oleje v diferaku, tak dvohka za vymenu mne nevytrhne a rikam si, ze budu zase klidnejsi. ono preci jen nejaky ten kroutak tam ty kola prenasej...

-
- Klubové ID: 2455
Můžeš s ním jezdit sebeopatrněji, ale v tý almaře při jízdě stejně vzniká tření, u tebe navíc ještě podpořený zasraným filtrem, a při tření zase vznikají špony. Máš neuvěřitelný štěstí (a pravděpodobně automat od ZF), že ještě jezdíš.PearlJam píše:Chlapci to je o tom, jak s tim autem jezdite.
Neblázni, to je moc, spíš 170noname píše:...stočí na 220...