Panove zitra bych si chtel jet pro kola mam policeno na 19" hartage, mozna jste je v inzerci zahledli, problem je, ze jezdily na e90 a jsou k nim i nejake podlozky. Poradite mi jake et i s podlozkama pripadne je prijatelne na e61?? V tomto se vubec nevyznam a nerad bych koupil neco, co tam nebude sedet za rady dekuji
jaké ET máš mít najdeš ve velkém TP. Obecně platí, že čím menší ET tím víc kola lezou ven. Rozdíl mezi každým ET je 17mm. A u podložek je to jasné, šířka je šířka podložky, ostatní parametry jsou jak u kola rozteč a počet děr. Pokud toto všechno si dáš dohromady tak si ještě musíš dát pozor, aby jsi nemusel vytahovat lem blatníku pokud by to lezlo moc ven.
rooc píše:Panove zitra bych si chtel jet pro kola mam policeno na 19" hartage, mozna jste je v inzerci zahledli, problem je, ze jezdily na e90 a jsou k nim i nejake podlozky. Poradite mi jake et i s podlozkama pripadne je prijatelne na e61?? V tomto se vubec nevyznam a nerad bych koupil neco, co tam nebude sedet za rady dekuji
přece není problém vzít sebou pořádný hever a před koupí to zkusit nasadit... budeš mít jistotu za 10 min práce
No to by problem nebyl ale tu 5tku na kterou tyto kola chci jsem "odstavil" jelikoz jsem, po rom, co me vytlacil kamion z cesty prerazil 2 elektrony takze tam bud pojedu x6 na kterou to tezko zkusim nebo audinou
rooc píše:No to by problem nebyl ale tu 5tku na kterou tyto kola chci jsem "odstavil" jelikoz jsem, po rom, co me vytlacil kamion z cesty prerazil 2 elektrony takze tam bud pojedu x6 na kterou to tezko zkusim nebo audinou
blbý... co od někoho půjčit nouzově 2 letní/zimní na dojetí? Kdybys byl blíž, klidně bych ti je na dva dny půjčil Asi by se Policajti hrozili, ze mas vzadu 16, vepredu 18... ale zase takovy pruser by to byt nemusel
rooc píše:No to by problem nebyl ale tu 5tku na kterou tyto kola chci jsem "odstavil" jelikoz jsem, po rom, co me vytlacil kamion z cesty prerazil 2 elektrony takze tam bud pojedu x6 na kterou to tezko zkusim nebo audinou
blbý... co od někoho půjčit nouzově 2 letní/zimní na dojetí? Kdybys byl blíž, klidně bych ti je na dva dny půjčil Asi by se Policajti hrozili, ze mas vzadu 16, vepredu 18... ale zase takovy pruser by to byt nemusel
To by reseni bylo, ale jet takto az do prahy se mi nechce a kdyz nad tim premyslim stejne v okoli nemam nikoho kdo ma adekvatni kola na 5er
osobne si myslim ze to sedet nebude,melo by tam byt et10-20mm a podlozka 10mm bude asi malo.Navic nevim co by na to rekla pojistovna kdybyses nanestesti naboural a mel tam jine kola nez v TP.To bude asi prvni co budou kontrolovat.Ale nechci strasit
to se mi už nechce takhle bastlit....to to oželím a koupím nějaká obyč 18", chci to řešit ještě dneska škoda, že nikde nejsou v prodeji třeba 18" z mpaketu