Když tady pohledáš a najdeš jaký maj číslo ty ŘJ co často odchází (myslim 001) a zjistíš jaký máš čislo ty... No pak asi nejjistější na to který čidlo je v prdeli je diagnostika.
To si nejsem jistej, ale taky mi to občas svítilo a zhaslo a pak se to vysralo úplně, takže nechci strašit, ale dřív nebo později tě to bude čekat nejspíš. Ale neřešil bych to do doby, než se ti to vysere taky úplně, dokud to funguje a jen občas se to rozsvítí, sral bych na to.
A diagnostika zjistí i že je v prdeli řidící jednotka?Kdyby to bylo jen to posraný čidlo,tak by to bylo fajn....sere mi to...nerad stym pak jezdim a čekam,že se každou chvili něco stane,chci mít vše v cajku
Kdybys tady pohledal, tak to najdeš... Čidlo se ti aniž bys ho zkurvil vyndat asi nepodaří. Nevim jestli je na to nějakej speciální tríček, ale já ho vrtal akuvrtačkou opatrně na obou stranách a zbytek vyšťoural šroubovákem, vyfoukal a dal nový čidla a v pohodě.
cabatomas píše:Jakpak dostanu to čidlo ven?Vyšrouboval jsem šroub,ale čidlo tam pořád drží jako klíště,mam to něják vypáčit nebo se nebát vytáhnout?Díky
Tak jsem byl dneska na diagnostice u známeho a je to zadní pravý čidlo,jak jste řikali Jakou značku čidla mam koupit,záleží na tom?A kde ho nejlépe koupit?Díky
Tak jsem byl dneska na diagnostice u známeho a je to zadní pravý čidlo,jak jste řikali Jakou značku čidla mam koupit,záleží na tom?A kde ho nejlépe koupit?Díky