Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
SERVO
Asi blbá rada ale přesně tuhle chybu jsem udělal já.V zatáčkách mě vždycky něco v autě hučelo.Po "odborné" radě jsem vyměnil přední ložisko a nic hučelo to dál.dedek21 píše:Kdo mi poradí?V zimních měsících než se auto zahřeje je velmi hlučné servo,nejvíc při zatáčení do prava.Díky za rady.
Nakonec jsem já blbec zjistil že mám jen v nádržce málo oleje a v těch zatáčkách už to přisávalo vzduch a čerpadlo jelo na sucho.Ale naštěstí to přežilo.Stejně mě to trápí je to moje první auto(a zrovna BMW) u kterého se kapalina z posilovače ztrácí

-
- Kontaktovat uživatele:
to me se stava ze rano kdyz je pod 0 tak servo zezacatku vubec nejde uplne vynechava ale ujedu jen par metru a je to v pohode ale kdyz je treba 4 stupne tak de normalne jen kdyz bylo pod 0 tak blblo menil sem olej ale je to stejne tak ze nevim asi servo nebo fakt nevim kdyby nekdo vedel byl bych rad jinak ta netesnost casto bejva u nadobky na plneni
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 3041
Přidávám se s tím servem v mrazu. Taky mi to dělä - když je pod nulou, tak první dvě otáčky jsou jako bez serva, pak to jde OK, i když se mi zdá, že je to lehce tužší. Když jsou teploty nad nulou, tak je to bez problémů. Na podzim jsem měnil hadice serva (Něšly tam ale originální, ale druhovýroba z ebay). Olej se neztrácí. Mohly by to dělat ty hadice? 

-
- Klubové ID: 3041
Přidávám se s tím servem v mrazu. Taky mi to dělä - když je pod nulou, tak první dvě otáčky jsou jako bez serva, pak to jde OK, i když se mi zdá, že je to lehce tužší. Když jsou teploty nad nulou, tak je to bez problémů. Na podzim jsem měnil hadice serva (Něšly tam ale originální, ale druhovýroba z ebay). Olej se neztrácí. Mohly by to dělat ty hadice?