Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Po menší havárii E60 hlásí chybu airbagu.
Zdravím, tak se mi v pátek povedlo nedobrždění a jebl jsem do Octávie.Nebyla to velká rychlost a airbagy nestřelily ale u spolujezdce pod palubkou se zakouřilo a smrdělo to.Od té doby svítí bagy a hlásí to chybu viz foto. Diagnostika pořád píše něco o předpínačích zadních pásů které jsou ok. V autě jsem seděl sám a ani pás jsem neměl. Co je to ??
- Přílohy
-
- Chyba.jpg (28.87 KiB) Zobrazeno 559 x
-
- Chyba bagu.jpg (32.73 KiB) Zobrazeno 559 x
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
to zatezovy cidlo se necha obejit něčim podobným, nechá se to sehnat i v čechách, nejsem si jistej jak to přesně funguje, pravděpodobně to simuluje zapnutý pásy a zatíženou sedačku, tak aby airbagy fungovaly (jestli se nepletu, bez zatížené sedačky spolujezdce airbag spolujezdce nefunguje):rooc píše:Me to sviti taky po tom co jsem byl linej obejit auto a misto toho jsem si klekl na sedacku kdyz jsem si chtel neco podat a znicil jsem si nejakou zatezovou decku nebo cidlo uz nevim a taky me to sere ani nevim jestli je potreba parat sedacku nebo jak to resit
http://www.ebay.de/itm/BMW-Airbag-Sitzb ... 256d624b53
jinak když to hlásí chybu airbagů nechá se použít tohle
http://www.ebay.de/itm/Airbag-Gurtstraf ... 4cfeaf1645
ale pravděpodobně potom nefunguje daný airbag
ještě existují tyto stránky:
http://www.airbag24.de
To to radej necham svitit sice to nevypada moc vabne ale v lete kdyz me baba napalila celne byl jsem rad ze tam je sice mi to malem prerazilo ruce protoze jsem se o ten volant zaprel ale....asi to budu resit az bude nalada nez to obchazet nevypada to zrovna echt spis jak byvala totalka ale vim ze s tim deffakto nic neni
-
- Kontaktovat uživatele:
to jo, ale problém je v tom jestli ti chodí airbag spolujezdce..rooc píše:To to radej necham svitit sice to nevypada moc vabne ale v lete kdyz me baba napalila celne byl jsem rad ze tam je sice mi to malem prerazilo ruce protoze jsem se o ten volant zaprel ale....asi to budu resit az bude nalada nez to obchazet nevypada to zrovna echt spis jak byvala totalka ale vim ze s tim deffakto nic neni
koukni na hyperinzerci, když pohledáš, najdeš tam inzerát kde to nabízí někdo od ústecka nebo chomutovska, jednou když jsem ještě hledal auto jsem s ním o tom mluvil (protože jsem narazil na auto kde to svítilo).. on tyhle věcičky prodával mysilm za 1000kč, tenkrát mi to vysvětloval jak to funguje.. za zeptání nic nedáš.. koukal bych spíš na bezpečnost spolujezce (a myslím že tak jak to máš, by prostě airbag nevystřelil, možná že nefungují všechny.. )
-
- Kontaktovat uživatele:
já mám takovej pocit, že uřidiče vůbec dečka není (nedávalo by to teda trochu smysl, na co dečku, když řidič musí v autě sedět vždycky, pokud je auto v pohybu).. u tebe bude problém asi někde jinde..rooc píše:kravina mě svítila i v mercedesu chyba airbagu a jaká to byla šupa panečku...navíc spolujezdec je ok... já jsme si klekl na řidičovu sedačku
Je pravda, že pokud řj pozná a nahlásí chybu pytlů, tak i přes to při kolizi bouchnou. V E34 jsem si to teda tak vyzkoušel a tudíž zjistil
Taky jsem čuměl, jakto že mi bouchl bag do ksichtu, když svítila kontrolka na palubce (byl jsem blbec a při přesazování volantu na tisícihranu do správné polohy se mi rozpojily konektory a neměl jsem odpojenou baterku, pak už jsem byl líný jet na diagnostiku). Dle mého je to právě bezpečnostní pojistka, že pokud řj bagů pozná chybu a nhlásí ji, tak stejně i při nárazu vyšle signál do pyropojistky ať už tam bag je nebo ne. Takže v podstatě u spolujezdce by se dle mého pytel taky odpálil když by přišlo na věc i přes to, že by svítila kontrolka a nikdo tam neseděl

-
-
- Klubové ID: 2206
V e60ce je dečka i v řidičovo sedačce. Jakmile si sedneš, rozsvítí se na palubce kontrolka, aby ses připoutal, když se rozjedeš, začne to i řvátJendix píše:já mám takovej pocit, že uřidiče vůbec dečka není (nedávalo by to teda trochu smysl, na co dečku, když řidič musí v autě sedět vždycky, pokud je auto v pohybu).. u tebe bude problém asi někde jinde..rooc píše:kravina mě svítila i v mercedesu chyba airbagu a jaká to byla šupa panečku...navíc spolujezdec je ok... já jsme si klekl na řidičovu sedačku