Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 528 AUTOMAT pomoc!
zdravím, po pár kilometrech se mi automat hodí do nouzáku... za studena to nedělá jen co se ohřeje, tak jsem vymenil převodovku, filtr a olej a porad to dělá, někdy to z toho nouzáku za jizdy i vypadne že zase řadí, nebo když zastavim a přeřadím z N zase do D tak se postupne všechny kvalty zase zařadí.....nevíte někdo co stím?..prosím, už jsem z toho bezradnej 

-
Nechtěl jsem zakládat nové téma, když už tu takové je. Idkyž problém mám jiný. Mám e39 530d se steptronicem a stává se, že při vyšších rychlostech 100+ tam hůře padá 4 a 5 stupeň, spíš jen ten 5. Nejedná se o pravidlo. Když jedu na pohodu, vozidlo v klídečku tam tu pětku hodí. Při potřebě zrychlit v pohodě podřadí na 4, ale po puštění plynu tam 4ka zůstává, občas pomůže lehce sešlápnout pedál a pětka tam padne. Ještě jsem s tim kudlu příliš nejel, takže nevím co to dělá za jiných okolností. Nesetkal se s tím někdo? Převodovka na odchodu nebo problém jinde? Doufám, že to není nějak chaotický popis. Díky.