Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak vyčistit řemen E39
- soukupadam
- Sweden
- Klubové ID: 2669
tak bohužel je to tak,ikdyž je novej tak může pískat,sám jsem se s tím nedávno setkal na bývalé E39,byl to řemen Contitech,už to prostě není co to bývalo.Sundal jsem ho,vyčistil tech.benzínem,koupil spešl sprej na pískání řemenů v domění že mám vyhráno,ale ejhle,po ujetí asi 100km opět nepříjemné popískávání,hlavně když to bylo studený.Naštval jsem se koupil origo. a contitech nechal jako rezervní co kdyby.Od tý doby byl pokoj.Jediný co ještě na ten contitech zabralo bylo klasický wédéčko nebo konkort.Ale nikdy to nemělo dlouhýho trvání... 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
mě takhle pískal řemen od klimy.. ale jen asi první 2-3tis km po výměně.. pak se zaběhnul.. navíc pískal jen po startu.. pak se asi ohřál a byl klid.. možná je lepší někdy počkat, než se řemen zaběhne vúči řemenicim..Sweden píše:tak bohužel je to tak,ikdyž je novej tak může pískat,sám jsem se s tím nedávno setkal na bývalé E39,byl to řemen Contitech,už to prostě není co to bývalo.Sundal jsem ho,vyčistil tech.benzínem,koupil spešl sprej na pískání řemenů v domění že mám vyhráno,ale ejhle,po ujetí asi 100km opět nepříjemné popískávání,hlavně když to bylo studený.Naštval jsem se koupil origo. a contitech nechal jako rezervní co kdyby.Od tý doby byl pokoj.Jediný co ještě na ten contitech zabralo bylo klasický wédéčko nebo konkort.Ale nikdy to nemělo dlouhýho trvání...
-
konkor nebo wédéčko je naprostá blbost a neodstraníš tím příčinu jen zmírníš příznaky. To že řemen píská znamená, že klouže na řemenici. Řemeny contitech nebudou nic moc, protože poslední dobou si na ně stěžovalo dost lidí. Pokud chcete radu tak řemen umít jarovou vodou,řemenice odmastit čističem brzd a pokud jejich povrch je dost jetý tak použít adhézní spej na řemeny Loctite
http://www.autokelly.cz/#|vGfhi9j8rlsG9 ... 1uonPRHrg=
http://www.autokelly.cz/#|vGfhi9j8rlsG9 ... 1uonPRHrg=
- soukupadam
-
- soukupadam
-