Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
drnčení
jeden postřeh
.
Sáhni dolů na krabičku od lékárničky, ta strašně ráda drnčí
a ještě když ti do ní někdo předtím kopne a trošku se pootevře..
Říkám..zkus to
.
Pokud to není ono , vím ještě o jedné věci ale to jde z venku a sám jsem to hledal ku*va asi pul roku
.
Na katalizatorech jsou kryty proti teplotě - originál nabodované, časem povolí a drží jen na krajích, tím pádem jsou volně položené na katu - hýbou se na něm a to je to zas*ané drnčení!!
Ale myslím si, že tvůj případ je lékárnička

Sáhni dolů na krabičku od lékárničky, ta strašně ráda drnčí

Říkám..zkus to

Pokud to není ono , vím ještě o jedné věci ale to jde z venku a sám jsem to hledal ku*va asi pul roku

Na katalizatorech jsou kryty proti teplotě - originál nabodované, časem povolí a drží jen na krajích, tím pádem jsou volně položené na katu - hýbou se na něm a to je to zas*ané drnčení!!
Ale myslím si, že tvůj případ je lékárnička

Ani nevim ze tam je nekde lekarnicka. Postreh z dneska... Zacalo to drncet az se auto zahralo.....na lekarnicku kouknu ale pes bude jinde mel jsem to nedavno rozdelane delal jsem pae hlouposti jako ulozeni stabilizatoru zhavky vsude dane nove tesneni i na sani atd vsude vymenene podtlaky turbo se utesnovalo intercooler taky ale tam je to vsechno dotazene stal jsem u toho celou dobu. Jak rikam nervy moje nenavidim tydle pazvuky
-
- Don
- Klubové ID: 1990
ja to resim jizdou s druhym clovekem, ktery leze po aute a hleda. kolikrat se mi zdalo, ze ten zvuk sel treba od spolujezdce a nakonec to byla prkotina v kufru nebo ve stresnim okne. kdyz je zima lehce mi drnci prave zatahovaci kryt stresniho okna... co ja se nahledal na tapecech u spolujezdce a vsude jinde. proste v aute se nesmis spolehat na sve usi.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
-