Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

drnčení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
rooc

#1 Příspěvek od rooc »

pánové..mám takovej dotaz..začalo mi něco na volnoběh drnčet uvnitř auta.., zvuk jde jakoby od spolujezdce...jakoby z motorové části.., venku nic slyšet nejde když otevřu kapotu...nic..., jen prostě když sednu do auta tak tam něco drnčí..no nervy moje ... :-/ .... 530d 6q man..
Velvetek
Klubové ID: 2613
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Velvetek »

Od spolujezdce odspodu? Koukals na silentbloky na výfuku?
E30STORM

#3 Příspěvek od E30STORM »

jeden postřeh :-D .
Sáhni dolů na krabičku od lékárničky, ta strašně ráda drnčí :-D a ještě když ti do ní někdo předtím kopne a trošku se pootevře..
Říkám..zkus to :-).

Pokud to není ono , vím ještě o jedné věci ale to jde z venku a sám jsem to hledal ku*va asi pul roku :-D.

Na katalizatorech jsou kryty proti teplotě - originál nabodované, časem povolí a drží jen na krajích, tím pádem jsou volně položené na katu - hýbou se na něm a to je to zas*ané drnčení!!

Ale myslím si, že tvůj případ je lékárnička :D
rooc

#4 Příspěvek od rooc »

Ani nevim ze tam je nekde lekarnicka. Postreh z dneska... Zacalo to drncet az se auto zahralo.....na lekarnicku kouknu ale pes bude jinde mel jsem to nedavno rozdelane delal jsem pae hlouposti jako ulozeni stabilizatoru zhavky vsude dane nove tesneni i na sani atd vsude vymenene podtlaky turbo se utesnovalo intercooler taky ale tam je to vsechno dotazene stal jsem u toho celou dobu. Jak rikam nervy moje nenavidim tydle pazvuky
Dettektorr

#5 Příspěvek od Dettektorr »

Ty vole s tou lékárnou sem to chtěl akorát napsat, co sem se navztekal a nabouchal do palubky než sem na to přišel 8O Za to můžou ty zkurvený nůžky určitě.
rooc

#6 Příspěvek od rooc »

stále nevyřešeno.., dělá to prostě jen na volnoběh a fakt mě ten zkuk štve.... už nevím, co s tím...zkusil jsem dotáhnout sdnad všechno :?:
Don
Klubové ID: 1990

#7 Příspěvek od Don »

ja to resim jizdou s druhym clovekem, ktery leze po aute a hleda. kolikrat se mi zdalo, ze ten zvuk sel treba od spolujezdce a nakonec to byla prkotina v kufru nebo ve stresnim okne. kdyz je zima lehce mi drnci prave zatahovaci kryt stresniho okna... co ja se nahledal na tapecech u spolujezdce a vsude jinde. proste v aute se nesmis spolehat na sve usi.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
rooc

#8 Příspěvek od rooc »

ne to je fakt jakoby od spolujezdce pak mi přiijde že to jde z motoru, když lezu okolo auta tak nic nepoznám, když čumím do motoru, tak mi to taky přijde normální..., ale vevnitř je to holej děs, zajímavé, že to je většínou až po zahřátí motoru, jinak lékárničku pod sedačkou nemám
Dettektorr

#9 Příspěvek od Dettektorr »

Povolená sedačka? Volnej šroubek apod?
rooc

#10 Příspěvek od rooc »

no bude to nějaká kravinka(doufám), jelikož jsem o5 zjistil, že není dotaženej vrchné kryt na motoru a zdá se mi, že se to zlepšilo.., nicméně....to furt není uplně ok.., už mě nenapadá, kde hledat
Perunwit
Klubové ID: 2962

#11 Příspěvek od Perunwit »

u Vectry mi to kdysi dělala lišta výdechu vzduchu na čelní okno nahoře palubky hned pod oknem... já chtěl to auto rozmlátit, 14 dní sem to řešil... zkus ty plasty pod oknem nějak prošetřit.
Pavel525

#12 Příspěvek od Pavel525 »

Sorry,že jsem vstoupím, ale lekárna u E61 je v kufru ne? Je na pravém boku nad baterkou.

PS: Mně zas sere, že když zavírám kastlík u spolujezdce tak to strašně vrže a taky nemůžu přijít na to kde. Nemáte někdo nějaký tip.
Odpovědět