Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e34 525i M50-netopí, přehřívá se
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravím, čím to může být, že se ohřeje normálně do půlky, ale netopí? Popř teplota vyleze až do červenýho, za chvíli zas sleze ale pořád to netopí... Takhle už to občas blblo, a pak najednou zas všechno v pohodě....
Hadice se dají zmáčknout, když za tepla povolím odzvdušňovák tak z něj valí pára, a v chladiči to vře...
Hadice se dají zmáčknout, když za tepla povolím odzvdušňovák tak z něj valí pára, a v chladiči to vře...
-
Pravda, ale i u pumpy by to mělo topit.
Jako příznaky jsou na těsnění pod hlavou nebo hlava, do toho zase nehrají hadice a chladič. Nebyla náhodou opravovaná hlava
Jsem měl něco podobnýho. Byla opravovaná hlava, prasklá, motor opraven a furt to blblo, 300km v pohodě - dálnice okresky, kopce a pak vyletěla teplota, tak jsem to nechal brblat na volnoběh a spadla, kam měla, chladič teplej a furt dokola.
Mechoš dlouho nad tím bádal, nakonec se musel nechat zbrousit i blok a byl klid.
Mimochodem, co nemrzka, není to jen nějaký slabý mix, co v mrazu zmrznul 

Jako příznaky jsou na těsnění pod hlavou nebo hlava, do toho zase nehrají hadice a chladič. Nebyla náhodou opravovaná hlava

Mechoš dlouho nad tím bádal, nakonec se musel nechat zbrousit i blok a byl klid.

má to nějakou souvislost s tímtoKKKuba píše:záhada vyřešena, dnes to netopilo a pak jsem to zlehka uvařil.. Naštěstí jsem to podchytil prakticky hned a hadice jak beton nebyly, víčko nevyletělo, tak snad tomu nic nebude... uvidíme...

-
- Kontaktovat uživatele:
souvislost to má, fridex tam nějakej byl, tak nevím co tomu může být... Ohledně opravovaný hlavy netuším, mám to auto pár dní, moc jsem si ho neužil...
Jinak v oleji voda taky není, můžu se jen modlit aby to ta hlava přežila, každopádně o víkendu vyměním termostat a mrknu na pumpu, tak snad něco zjistím... Ale pořád mi vrtá hlavou proč to takhle blblo jen občas, pravda je že když to netopilo tak jsem s tím jel vždycky jen kousek, takže se mi to třeba mohlo přehřát už daleko dřív... Prostě nechápu proč to chvilku šlo normálně, pak blblo, pak zas normálně a pořád dokola... a voda taky neubejvala, je to vážně divný...

Jinak v oleji voda taky není, můžu se jen modlit aby to ta hlava přežila, každopádně o víkendu vyměním termostat a mrknu na pumpu, tak snad něco zjistím... Ale pořád mi vrtá hlavou proč to takhle blblo jen občas, pravda je že když to netopilo tak jsem s tím jel vždycky jen kousek, takže se mi to třeba mohlo přehřát už daleko dřív... Prostě nechápu proč to chvilku šlo normálně, pak blblo, pak zas normálně a pořád dokola... a voda taky neubejvala, je to vážně divný...

-
A vviděl si někdy vůbec pumpu?Asi si neviděl jinak bys tohle v životě nenapsal.Nikdy se neulomí jen lopatka,ale praskne lopatkové kolo které se pak protáčí.Někdy se stane že to praskne v otáčkách a rozletí se to kolo na hadry a pak zbyde jen hřídelka.Carpadian píše:Jasný, ale pochybuju, že pumpa by byla bez lopatek úplně a zůstala jen hřidélka. Měl jsem na mysli, že když ulomí packa, tak to topí a zároveň se hřeje.