Takže koupím EGR termostat a uvidíme, jestli to bude OK.
Kde prosím Vás koupím ten EGR termostat? (530d 142kW)....
Koukal jsem na Autokelly a tam jsem nic nenašel

ÁÁÁÁ, tak jsem něco našel, http://www.voton.cz/cz/e-shop/682458/c3 ... l-bmw.htmlDosty87 píše:Táááák .... dneska ValMez - RpR, cca 13km, teplota -22°C .... a bylo to lehce nad modrým políčkem, ale daleko k prvními stupínku .....
Takže koupím EGR termostat a uvidíme, jestli to bude OK.
Kde prosím Vás koupím ten EGR termostat? (530d 142kW)....
Koukal jsem na Autokelly a tam jsem nic nenašel.
Konkrétně tady:Dosty87 píše:A kdepak jsi to objednal?Pyron píše:Teď jsem mluvil s jedním prodejcem autodílů tady u nás v obydlené zatáčce a bude zítra za 575,- kč... koukal jsem na to a ta výměna by mohla proběhnout i u mě v garáží, snad to klapne. Zítra napíšu..
A přes co to teď nastavuješ? Přes rádio nebo přes přístrojovku?peligro píše:ja som mal s webastom tiez problem, snejk mi to nakodoval ale potom to znova raz slo a raz neslo. a aj ked to slo tak iba par minut a chciplo. skusal som podavacie cerpadlo, vodnu pumpu - v poriadku. zabudol som na zakladnu vec - napatie na baterii, mal som iba okolo 12,16 V. predtym som baterii neprilkadal pozornost pretoze auto startovalo aj v mrazoch v pohode. z omylu ma dostal starML so slovenskeho fora. dobyl som bateriu a od vtedy v pohode. a vdaka snejkovi mam z prihrevu nezavisle kurenie - je to frajer.
A z kama je snejk????Taky bych potreboval toho bufika nakodovat a i neco vic v budikach, ale sam si na to netroufnu :/peligro píše:ja som mal s webastom tiez problem, snejk mi to nakodoval ale potom to znova raz slo a raz neslo. a aj ked to slo tak iba par minut a chciplo. skusal som podavacie cerpadlo, vodnu pumpu - v poriadku. zabudol som na zakladnu vec - napatie na baterii, mal som iba okolo 12,16 V. predtym som baterii neprilkadal pozornost pretoze auto startovalo aj v mrazoch v pohode. z omylu ma dostal starML so slovenskeho fora. dobyl som bateriu a od vtedy v pohode. a vdaka snejkovi mam z prihrevu nezavisle kurenie - je to frajer.