Táááák .... dneska ValMez - RpR, cca 13km, teplota -22°C .... a bylo to lehce nad modrým políčkem, ale daleko k prvními stupínku .....
Takže koupím EGR termostat a uvidíme, jestli to bude OK.
Kde prosím Vás koupím ten EGR termostat? (530d 142kW)....
Koukal jsem na Autokelly a tam jsem nic nenašel .
Dosty87 píše:Táááák .... dneska ValMez - RpR, cca 13km, teplota -22°C .... a bylo to lehce nad modrým políčkem, ale daleko k prvními stupínku ..... Takže koupím EGR termostat a uvidíme, jestli to bude OK. Kde prosím Vás koupím ten EGR termostat? (530d 142kW).... Koukal jsem na Autokelly a tam jsem nic nenašel .
Teď jsem mluvil s jedním prodejcem autodílů tady u nás v obydlené zatáčce a bude zítra za 575,- kč... koukal jsem na to a ta výměna by mohla proběhnout i u mě v garáží, snad to klapne. Zítra napíšu..
Pyron píše:Teď jsem mluvil s jedním prodejcem autodílů tady u nás v obydlené zatáčce a bude zítra za 575,- kč... koukal jsem na to a ta výměna by mohla proběhnout i u mě v garáží, snad to klapne. Zítra napíšu..
Pyron píše:Teď jsem mluvil s jedním prodejcem autodílů tady u nás v obydlené zatáčce a bude zítra za 575,- kč... koukal jsem na to a ta výměna by mohla proběhnout i u mě v garáží, snad to klapne. Zítra napíšu..
Máte někdo doma jeden kus? Mohli byste udělat fotku vnitřností tohoto termostatu? Rozdělal jsem ten svůj "vadnej" a mám pocit, že to tam nebylo úplně tak, jak by mělo být Zítra bude novej, tak jsem to zkusmo rozebral a je to fakt na jeden klíč a jeden šroubovák...
edit: ptal jsem se proto, že mi jedna kulisa (ten špunt, který pod silou pružiny zavírá okruh) připadala jako navíc (byly tam dvě různé!) - složil jsem to tedy dohromady pouze s jednou kulisou (nafotím večer), což mimochodem všechno perfektně sedlo (možná se v tom někdo kdysi šťoural - nebylo by takové zjištění první...) a teď to topí jak má. Přesně jak tu někdo popsal - střední teplota během pěti minut a pak jsem jel 4km z kopce a brzdil motorem - teplota neklesla! Přehřát se mi to nepodařilo
Zítra ten novej termostat skouknu a pokud mám pravdu, tak si ho schovám a pojedu na ten stávající. Nebo se mýlím a večer napíšu, jak jsem někde zůstal viset...
100 km a zatím bez problémů, topí to skoro hned (venku -16°C) a při dlouhém sjezdu bez plynu, resp. částečném brzdění motorem, si teplotu stále drží na středu. Velmi mile mě překvapila spotřeba, která na této trase spadla na neuvěřitelných 5,8L/100km, ale město jsem jel minimálně. Přesto jsem měl v zimě dycky přes deset... Zítra po koupi nového termostatu se podívám na jeho střeva a zjistím, nakolik to byl bastl nebo moje blbost (možná se to po mém zásahu jako okruh zavřelo a v létě by to dělalo bordel (?))
Mimochodem - v čem spočívá "neopravitelnost" termostatu? Tento předmětný termostat lze rozebrat de facto do poslední dílku a pokud něco neprojde vyloženě plastickou deformací, kde bývá problém?
M3maniac píše:taky jsem předevčírem nechal vyměnit oba termostaty a paráda, motor je ohřátej za chviličku a drží se přesně v půlce i v těchto mrazech jak má
taky máš dva? měl jsi důvod nebo preventivně? já měl důvod velkej, dvacet pod nulou...
Ahoj.Koukám že tu řešíte webasto.Jak začli tyhle mrazy tak se mě přihřev oživil,ale dvakrát za sebou naskočí normálně hvízdá,ale a pak chcípne.Z vyfuku jde trochu teplo,ale jinak nic.Myslím si že je to přicpaný přívot nafty.Co mysíte?Je mě ale divný zě nezapínal dřív,ale ž těď v těch mrazech.Dík za reakce.530d r.v.2001 142kw
ja som mal s webastom tiez problem, snejk mi to nakodoval ale potom to znova raz slo a raz neslo. a aj ked to slo tak iba par minut a chciplo. skusal som podavacie cerpadlo, vodnu pumpu - v poriadku. zabudol som na zakladnu vec - napatie na baterii, mal som iba okolo 12,16 V. predtym som baterii neprilkadal pozornost pretoze auto startovalo aj v mrazoch v pohode. z omylu ma dostal starML so slovenskeho fora. dobyl som bateriu a od vtedy v pohode. a vdaka snejkovi mam z prihrevu nezavisle kurenie - je to frajer.
peligro píše:ja som mal s webastom tiez problem, snejk mi to nakodoval ale potom to znova raz slo a raz neslo. a aj ked to slo tak iba par minut a chciplo. skusal som podavacie cerpadlo, vodnu pumpu - v poriadku. zabudol som na zakladnu vec - napatie na baterii, mal som iba okolo 12,16 V. predtym som baterii neprilkadal pozornost pretoze auto startovalo aj v mrazoch v pohode. z omylu ma dostal starML so slovenskeho fora. dobyl som bateriu a od vtedy v pohode. a vdaka snejkovi mam z prihrevu nezavisle kurenie - je to frajer.
A přes co to teď nastavuješ? Přes rádio nebo přes přístrojovku?
peligro píše:ja som mal s webastom tiez problem, snejk mi to nakodoval ale potom to znova raz slo a raz neslo. a aj ked to slo tak iba par minut a chciplo. skusal som podavacie cerpadlo, vodnu pumpu - v poriadku. zabudol som na zakladnu vec - napatie na baterii, mal som iba okolo 12,16 V. predtym som baterii neprilkadal pozornost pretoze auto startovalo aj v mrazoch v pohode. z omylu ma dostal starML so slovenskeho fora. dobyl som bateriu a od vtedy v pohode. a vdaka snejkovi mam z prihrevu nezavisle kurenie - je to frajer.
A z kama je snejk????Taky bych potreboval toho bufika nakodovat a i neco vic v budikach, ale sam si na to netroufnu :/
spustam webasto cez dialkove na keetecu. snejk je z prahy. ja mam zasa problem so spustenim webasta pred dvomi dnami som dobil baterku-vsetko super. po dvoch dnoch nejazdenia mala bateria 11,96V-webasto spustilo a po chvilke zhaslo . objednal som si solarnu nabijacku-som zvedavy.