Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 komplet NAVI
Ja sem zohnal kompletnu navi za 3000kč, boardmonitor 4:3, radio modul, tv modul, kabelaz, navi MK2 iba ale s uplne novimi mapami a hlavne uz to je vsetko v českom jazyku a este som ktomu dostal aj polstrovanie kufru!
Zosilovac mam v aute takze ten som nekupoval a mam tam aj CD menic ale mam miesto neho napojene DMK.
Zosilovac mam v aute takze ten som nekupoval a mam tam aj CD menic ale mam miesto neho napojene DMK.
Bych se chtěl zeptat, když mám ve svém autě palubovku s tím autíčkem a autorádio bez MIDu, to by byl asi solidní bastl co, ta origo 16:9? Taková kombinace se asi standardně neprodávala (palubovka s autíčkem a 16:9) nebo se pletu? Mám vlastně malý BC, který ukazuje teplotu, 1 prům. spotřebu, 1 prům. rychlost a dojezd.
Pekne som rozobral cele auto a poviem vam neni to sranda vykuchat to, ale na vlastnej kozi viem co to obnasa, zase ale neni to na samovrazdu!!!
Mam gulas z kabelaze, viem co kam patri ale vzdy sa nieco najde.
Myslim ze to mam vsetko kompletne!!!
Je tu niekto kto by mi mohol pomoct, niekto kto to robil a ma skusenosti a vie kde co presne patri a naco si davat pozor.
Popripade ak nie poslite mi prosim nejake rady a naco si mam davat pozor.
Som z Vamberka, cestu a pracu samozrejme zaplatim.
Dakujem!!!
Mam gulas z kabelaze, viem co kam patri ale vzdy sa nieco najde.
Myslim ze to mam vsetko kompletne!!!
Je tu niekto kto by mi mohol pomoct, niekto kto to robil a ma skusenosti a vie kde co presne patri a naco si davat pozor.
Popripade ak nie poslite mi prosim nejake rady a naco si mam davat pozor.
Som z Vamberka, cestu a pracu samozrejme zaplatim.
Dakujem!!!
Dnes som sa dostal ku rozpolozeni kabelaze a ako takeho ulozenia drzakov a jednotiek, napojil som uz aj anteny do zadnych stlpikou a mam pripravenu kabelaz tahat od zadnych sedaciek dopredu.
Prvy problem: zistil som ze mi chyba jeden biely kabel do TV modulu - to ma az tak netrapi
Druhy problem: z auta ktoreho mam navi nebol tak tam nebol zosilovac a tym padom neni ani na kabelazi - je to problem ked pouzijem moju kabelaz k zosilovacu, a hlavne je niekde zbernica alebo nieco podobne, dalej - na kabelazi je kompletne vedenie repro, ma BM4:3 svoj zosilovac ako radia alebo nemam tan kabel???
Prvy problem: zistil som ze mi chyba jeden biely kabel do TV modulu - to ma az tak netrapi
Druhy problem: z auta ktoreho mam navi nebol tak tam nebol zosilovac a tym padom neni ani na kabelazi - je to problem ked pouzijem moju kabelaz k zosilovacu, a hlavne je niekde zbernica alebo nieco podobne, dalej - na kabelazi je kompletne vedenie repro, ma BM4:3 svoj zosilovac ako radia alebo nemam tan kabel???
Kedze ste mi vsetci pomohli robim to podla jedneho poliaka
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=4&t=66219
a dakujem clenovi- Kamilovi!!!
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=4&t=66219
a dakujem clenovi- Kamilovi!!!
Omlouvam se za pripadne zasrani vlakna,ale mam otazku.Mam ve svem 530d e39 r.v.2002 orig. radio s kazetovou mechanikou,Chci to dat pryc a vrazit tam obrazovku 16:9.Je to velky problem?Je mozne ze bych navigaci a tv modul vynechal a nedaval to tam?Me bude stacit aby mi slo radio ovladat bufik atd.a changer.Ma to pripojeni usb?Diky
- Risa525
- Klubové ID: 2231
nebude....samotnej display neřeší vubec nic...je to jak samotná obrazovka od pevného PC...bez zbytku k hovnusxko píše:Omlouvam se za pripadne zasrani vlakna,ale mam otazku.Mam ve svem 530d e39 r.v.2002 orig. radio s kazetovou mechanikou,Chci to dat pryc a vrazit tam obrazovku 16:9.Je to velky problem?Je mozne ze bych navigaci a tv modul vynechal a nedaval to tam?Me bude stacit aby mi slo radio ovladat bufik atd.a changer.Ma to pripojeni usb?Diky

Zistil som nemilu vec a dnes mi to bolo potvrdene ze navi mala individualnu vybavu a preto nemam na kabelazi konektory k CDmenicu a zosilovacu, ako som uz pisal viete mi niekto poradit ako mozem prepojit moju povodnu kabelaz /iba napajanie menica a zosiku/ ku kabelazi alebo BM na novu kabelaz aby mi fungoval menic a zosik.
Snejk nereaguje na otazky, poprosim niekoho ineho o radu.
Snejk nereaguje na otazky, poprosim niekoho ineho o radu.