gamers píše:no ta zaruka nevím nevím !! To je jako když jdeš nahrávat novy soft do auta přímo v BMW a dole máš vždy napsané že když během nahrávaní klekne idrive tak za to neručí a jde to na tvé náklady
To by si mohli zkusit tam napsat
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
starší se nechá sehnat i za 5, na vrakáči, nebo net. Viděl jsem to už několikrát. Určitě bych ho ale nechal přehrát a výměnu bych řešil až naposled. Pár kusů se už takhle tvářilo a po přehrání se rozeběhnou.
Přehrát už to zkoušeli a nic..... Ještě někoho zkusím a pak jen výměna.... Ten retrofit je pěkný, ale já se na to můžu ....... Tohle musí jezdit a fungovat, nechám to rok možná dva a pak půjdu do nového modelu...
gamers píše:no ta zaruka nevím nevím !! To je jako když jdeš nahrávat novy soft do auta přímo v BMW a dole máš vždy napsané že když během nahrávaní klekne idrive tak za to neručí a jde to na tvé náklady
To by si mohli zkusit tam napsat
nevím jak u vas ale v Ostravě nechával jsem přehrávat soft 2x a vždy to tam bylo po prvé se o tom ani nezmínily !
A co jsem mluvil se známým v Bratislavě má tu stejnou zkušenost
SW mně přehrávali 5x, nikdy jsem to na zakázce neměl napsaný. Jednou jim při nahrávání klekla hlava, auto tam bylo tejden, než jim přišla nová
rlspraha píše:18 000,- je cena za výměnu......dají Ti nový a starý si musí vzít....cena je včetně programování nového a včetně DPH. Pokud by si tento díl chtěl koupit samotný /svůj si jim nedal/ tak počitej cca 60 000,- bez DPH...... To je hlína co????
tak jsem dopadnul stejne, jen tomu rikaji audio modul... cena 50k, podobny Nabulikoval jsem je, at tam zkusi nahrat novy SW, konzultuji to s nekym z BMW servisu, tak nevim jestli je to vyhra... kdyz nepomuze SW, co pak? Mate nekdo nejaky kontakt, co by se hodil? Idealne z okoli Prahy, ale neni podminkou.
Někdo tady psal, že chcíplý CCC moduly po flešování dokáže opravit. Netuším, co se u E61 v tom modulu pokurví při zlomenejch drátech v pátejch dveřích. Známej měl to samý, opravili mu to někde údajně výměnou CCC. Když jsme to ale načítali Inpou, měl tam CCC HW stejný datum, jako ostatní moduly z výroby. Tuším nějakou kulišárnu
Vlasta píše:Někdo tady psal, že chcíplý CCC moduly po flešování dokáže opravit. Netuším, co se u E61 v tom modulu pokurví při zlomenejch drátech v pátejch dveřích. Známej měl to samý, opravili mu to někde údajně výměnou CCC. Když jsme to ale načítali Inpou, měl tam CCC HW stejný datum, jako ostatní moduly z výroby. Tuším nějakou kulišárnu
ani netusim jak to vypada na dotaz "CCC" jsem nasel jen mentuliho z Brna, uz jsem mel v planu ho navstivit uz pred pul rokem, ale nakonec jsem byl moc liny... mozna uz mam ten spravny duvod uvidim jak se s tim prokousou v opravne...
teoreticky... upadla kosta, zkrat, naruseni flashky? Moc se v autech nevyznam, ale celkem by mi to zapadlo... nebo ne?
Může bejt, při výpadku napájení se někde přepíše jeden bit a je to v (_!_). Něco podobnýho jsem řešil několikrát u PC s biosem
Já jsem u Mentuliho byl včera....je šikovný a moc se snažil, ale bohužel to nerozchodil.....prostě, když je něco v pr.... tak už tomu nepomůže ani svěcená..... Čeká mě výměna....cena 18 000,- i s naprogramováním....alespoň mi Mentuli nastavil denní svícení a digitální rychlost ...... Jen doufám, že mi to zase nevymažou až to budou programovat....
rlspraha píše:Já jsem u Mentuliho byl včera....je šikovný a moc se snažil, ale bohužel to nerozchodil.....prostě, když je něco v pr.... tak už tomu nepomůže ani svěcená..... Čeká mě výměna....cena 18 000,- i s naprogramováním....alespoň mi Mentuli nastavil denní svícení a digitální rychlost ...... Jen doufám, že mi to zase nevymažou až to budou programovat....
to jsem uplne nechtel slyset... Neptal jsi se ho jakou s tim ma zkusenost, ze by mi treba potvrdil uspesnost 40%, jak jsem tu nekde videl? Navic diky tobě, bych mel vyssi pravdepodobnost pro sebe
Zkušenosti určitě má a určitě je šikovnej a ví co dělá, ale bohužel mechanický problém softwerem nevyřešíš..... Zavolej mu popiš mu co Ti to dělá a uvidíš co Ti poví..... Pokud Ti bude moct pomoci určitě pomůže a snad budeš mít vví štěstí než já
Praha.....myslím, že jsem to měl zhruba stejně....někdy se to restartovalo třeba jen 2x a pak to bylo v pohodě, někdy 10x, někdy i 20km.....pak to naběhlo a normálně fungovalo...... nechal jsem to přehrát, dělá to stejně a navíc už je jen ticho....auto nevydá ani hlásku, žádný gong, hudba,cd,tv a ani pdc....
rlspraha píše:Praha.....myslím, že jsem to měl zhruba stejně....někdy se to restartovalo třeba jen 2x a pak to bylo v pohodě, někdy 10x, někdy i 20km.....pak to naběhlo a normálně fungovalo...... nechal jsem to přehrát, dělá to stejně a navíc už je jen ticho....auto nevydá ani hlásku, žádný gong, hudba,cd,tv a ani pdc....
u mě to bylo obráceně... prvni restarty, pak odešel kompletní zvuk a druhý den už ani restarty obazovky a uplne mrtvola, jen stale rachta mechanika DVD, celou noc i pri zamknutem autu (musel jsem vytahnout 20A pojistku, ani nevim k cemu vsemu vedla). Ach jo, porad jsem doufal v preruseny drat, takze auto komplet rozebrali a chudaci nic nenasli, krome jeste jedne upadle kostry... clovek se porad uci. Jeste jsem zvedavy kolik si nauctuji za kompletni rozbor vnitrku auta, ale mohli na to prijit klidne driv, ja je nenutil vsechno procmuchat
Jojo.....já jsem se taky tak bránil tem 18, že mě to stálo už teď 4 a těch 18 mě pořád čeká..... je to hnus, ale jsou to jen auta..co se dá dělat, ale s... mě to fakt pořádně
Zatím to vypadá, že je to jen výsada E61 a důsledek zlomenejch drátů v pátejch dveřích