Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Při zapnutí výhřevu sedadla se začala pálit kůže E60

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Couloo

#1 Příspěvek od Couloo »

Zdravím.

Dnes ráno se mi stala nepříjemná situace a sice ta, že když jsem vezl přítelkyni do práce tak si zapla výhřev sedadla a během pár vteřin začalo něco smrdět jako by se mi pálily vlasy.Tak jsem vše vypl a chodil okolo ale nic nenašel a tak jse jel dál a až později jsem si všiml, že sedadlo u spolujezdce je trochu ohořelé.Asi 5x5 mm hnědý spálený flek.Udělalo to jen na jednom místě.Bojím se, že auto chytne celé.Už se jednou mému kamarádovi stalo,že jeho E39 která měla kůži a paměti sedadel celý interiér shořel od sedadla řidiče.
jura55

#2 Příspěvek od jura55 »

No ty prase, tak to je MAZEC, to se mi stat, tak si najdu konstruktera takovyho smejd systemu a odprasknu ho s celou familii, to je horsi jak nejhorsi lowend cina, jestli se tohle fakt deje....
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#3 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Možná by bylo jednodušší najít toho, kdo tu dečku prokleknul
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Raadii

#4 Příspěvek od Raadii »

Vlasta píše:Možná by bylo jednodušší najít toho, kdo tu dečku prokleknul
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :thumbsup: asi tak....
force

#5 Příspěvek od force »

pokud vím výrobní vada prvních ročníků...řešilo se to i u nových e60
Marda

#6 Příspěvek od Marda »

Vlasta píše:Možná by bylo jednodušší najít toho, kdo tu dečku prokleknul
přesně tak, poškodí se topná mřížka, v daném místě se pak více zahřívá. Mně se to stalo na E63 na sedačce řidiče, po činnosti, která v tomto autě nende jinde dělat :lol:
originalbmwparts
Klubové ID: 2853

#7 Příspěvek od originalbmwparts »

Předpokládám že myslíš řízení že? :lol: No co se týká vyhřívaných deček tak už mě nebaví jejich věčné opravování 8)
Couloo

#8 Příspěvek od Couloo »

Nic opravovat nebudu. Koupil jsem si pořádný hasičák a je to.
mcconrad

#9 Příspěvek od mcconrad »

potvrzuji stejný problém na modelu E39, známý má v sedačce řidiče 5x5mm vyřízlou díru na sedadle...prej pustil vyhřívání a začla ho hrozně pálit prdel, tak to pak vykuchal :-)
Marda

#10 Příspěvek od Marda »

originalbmwparts píše:Předpokládám že myslíš řízení že? :lol: No co se týká vyhřívaných deček tak už mě nebaví jejich věčné opravování 8)
Jasně že jsem myslel řízení :oops:
Nevíš, jestli se dá vyměnit jen ta vyhřívací dečka? Mechoš mně tvrdil, že musím vyměnit celej koženej potah i s dečkou a na mém autě to je cca 15tis. jen materiál :cry:
Risa525
Klubové ID: 2231

#11 Příspěvek od Risa525 »

Marda píše:
originalbmwparts píše:Předpokládám že myslíš řízení že? :lol: No co se týká vyhřívaných deček tak už mě nebaví jejich věčné opravování 8)
Nevíš, jestli se dá vyměnit jen ta vyhřívací dečka? Mechoš mně tvrdil, že musím vyměnit celej koženej potah i s dečkou a na mém autě to je cca 15tis. jen materiál :cry:
nám to dělá X3 a jezdí v ní žena takže to těžko "proklekla" :D

jinak dečka vyměnit jde ale je to pakárna....měnit potah je blbost,stačí jen dečka(měl sem to rozdělané u e39ky)
Jendix
Klubové ID: 1838
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Jendix »

Risa525 píše:
Marda píše:

jinak dečka vyměnit jde ale je to pakárna....měnit potah je blbost,stačí jen dečka(měl sem to rozdělané u e39ky)
tak od toho sou tu čalouníci ;-)

jinak já jen dodám, že stejný problém - prokleknutí - se týká i tlakové dečky sledující zda někdo na sedadle sedí - to se ale nechá oblbnout přes zásuvku toho čidla.. u výhřevu to bohužel nejde.. (nachází se logicky pouze na sedadle spolujezdce)
originalbmwparts
Klubové ID: 2853

#13 Příspěvek od originalbmwparts »

Risa525 píše:
Marda píše:

E60 jsme ještě nedělal ale co vím tak u X5 a X6 (nových) se musí měnit i s potahem.....
Risa525
Klubové ID: 2231

#14 Příspěvek od Risa525 »

asi bych risknul koupit sedačku.....z bouraček býva dost často opěradlo ohlé...spodek by měl být ok
Odpovědět