Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Při zapnutí výhřevu sedadla se začala pálit kůže E60
Zdravím.
Dnes ráno se mi stala nepříjemná situace a sice ta, že když jsem vezl přítelkyni do práce tak si zapla výhřev sedadla a během pár vteřin začalo něco smrdět jako by se mi pálily vlasy.Tak jsem vše vypl a chodil okolo ale nic nenašel a tak jse jel dál a až později jsem si všiml, že sedadlo u spolujezdce je trochu ohořelé.Asi 5x5 mm hnědý spálený flek.Udělalo to jen na jednom místě.Bojím se, že auto chytne celé.Už se jednou mému kamarádovi stalo,že jeho E39 která měla kůži a paměti sedadel celý interiér shořel od sedadla řidiče.
Dnes ráno se mi stala nepříjemná situace a sice ta, že když jsem vezl přítelkyni do práce tak si zapla výhřev sedadla a během pár vteřin začalo něco smrdět jako by se mi pálily vlasy.Tak jsem vše vypl a chodil okolo ale nic nenašel a tak jse jel dál a až později jsem si všiml, že sedadlo u spolujezdce je trochu ohořelé.Asi 5x5 mm hnědý spálený flek.Udělalo to jen na jednom místě.Bojím se, že auto chytne celé.Už se jednou mému kamarádovi stalo,že jeho E39 která měla kůži a paměti sedadel celý interiér shořel od sedadla řidiče.
-
- Klubové ID: 2853
Jasně že jsem myslel řízeníoriginalbmwparts píše:Předpokládám že myslíš řízení že?No co se týká vyhřívaných deček tak už mě nebaví jejich věčné opravování

Nevíš, jestli se dá vyměnit jen ta vyhřívací dečka? Mechoš mně tvrdil, že musím vyměnit celej koženej potah i s dečkou a na mém autě to je cca 15tis. jen materiál

- Risa525
- Klubové ID: 2231
nám to dělá X3 a jezdí v ní žena takže to těžko "proklekla"Marda píše:Jasně že jsem myslel řízeníoriginalbmwparts píše:Předpokládám že myslíš řízení že?No co se týká vyhřívaných deček tak už mě nebaví jejich věčné opravování
![]()
Nevíš, jestli se dá vyměnit jen ta vyhřívací dečka? Mechoš mně tvrdil, že musím vyměnit celej koženej potah i s dečkou a na mém autě to je cca 15tis. jen materiál

jinak dečka vyměnit jde ale je to pakárna....měnit potah je blbost,stačí jen dečka(měl sem to rozdělané u e39ky)
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
tak od toho sou tu čalouníciRisa525 píše:nám to dělá X3 a jezdí v ní žena takže to těžko "proklekla"Marda píše:Jasně že jsem myslel řízeníoriginalbmwparts píše:Předpokládám že myslíš řízení že?No co se týká vyhřívaných deček tak už mě nebaví jejich věčné opravování
![]()
Nevíš, jestli se dá vyměnit jen ta vyhřívací dečka? Mechoš mně tvrdil, že musím vyměnit celej koženej potah i s dečkou a na mém autě to je cca 15tis. jen materiál![]()
jinak dečka vyměnit jde ale je to pakárna....měnit potah je blbost,stačí jen dečka(měl sem to rozdělané u e39ky)

jinak já jen dodám, že stejný problém - prokleknutí - se týká i tlakové dečky sledující zda někdo na sedadle sedí - to se ale nechá oblbnout přes zásuvku toho čidla.. u výhřevu to bohužel nejde.. (nachází se logicky pouze na sedadle spolujezdce)
-
- Klubové ID: 2853
Risa525 píše:nám to dělá X3 a jezdí v ní žena takže to těžko "proklekla"Marda píše:Jasně že jsem myslel řízeníoriginalbmwparts píše:Předpokládám že myslíš řízení že?No co se týká vyhřívaných deček tak už mě nebaví jejich věčné opravování
![]()
Nevíš, jestli se dá vyměnit jen ta vyhřívací dečka? Mechoš mně tvrdil, že musím vyměnit celej koženej potah i s dečkou a na mém autě to je cca 15tis. jen materiál![]()
E60 jsme ještě nedělal ale co vím tak u X5 a X6 (nových) se musí měnit i s potahem.....