Ale určitě to bude někomu prospěšné :palec:
takže podle toho co jsi napsal orgio alarm nemám, zmátlo mě to že na okně je origo nálepka s nápisem něco jako "bmw alarm+ něco německy" i to že je v autě knížka s návodem na origo alarm. takže teď mám aspoň jasno.berkelay píše:Nech si vyjet origo výbavu podle VIN (byl tady odkaz na stránku, kde si to lze bez problému zjistit) a pokud tam bude výbava 302 ALARMANLAGE, tak tvé auto má origo alarm. Nebo to můžeš vyzkoušet tak, že zamkneš dálkou auto, pak odemkneš klíčem kufr a odpojíš - pól na baterii, v tu chvíli by se ti měla rozhoukat siréna alarmu, nedávno jsem si to při vyndávání baterie na svém autě s origo alarmem ověřil
Ale jednoduše, pokud nemáš pod vnitřním zpětným zrcátkem červenou "bouli", kde po zamknutí bliká ledka, tak buď zrcátko někdo měnil, nebo ten alarm opravdu nemáš.
musíš klíč spárovat s jednotkou, nevím jak je to u e36 ale vyzkoušel bych postup na e39tku, viz: http://www.youtube.com/watch?v=O-TI1jc_nbALukino12 píše:a nevite nekdo prosim vas jak je to s alarmem a s dalkovym zamykanim u E36ky.?mam takovy problem,nechal jsem si menit baterku v ovladaci a od te doby mi auto nejde dalkove odemknout,presto,ze z ovladace to signal vysila.je to 318i 97r.v.diky