Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Deaktivace alarmu u e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Velvetek
Klubové ID: 2613
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Velvetek »

...to není zas tak dlouho, pokud se dobře koukám, tak jenom cca 1,5roku :wink:

Ale určitě to bude někomu prospěšné :palec:
soukupadam

#22 Příspěvek od soukupadam »

Zdravim, jak poznam že mam origo alarm? Popřípadě jak ho znovu oživit? Navíc mezi tlačítkem pro blinkry a tlačítkem pro zamykání mám majáček s diodou (nejspíš dodělávanej alarm či co).

mam velkou navi a k tomu nějakej návod od alarmu v italštině.

dík za rady
Pavel H
Klubové ID: 98

#23 Příspěvek od Pavel H »

Originální alarm : uprostřed střechy je takový malý plastový domeček a na zpětném vnitřním zrcátku je červený klobouček.
berkelay
Klubové ID: 1823

#24 Příspěvek od berkelay »

Nech si vyjet origo výbavu podle VIN (byl tady odkaz na stránku, kde si to lze bez problému zjistit) a pokud tam bude výbava 302 ALARMANLAGE, tak tvé auto má origo alarm. Nebo to můžeš vyzkoušet tak, že zamkneš dálkou auto, pak odemkneš klíčem kufr a odpojíš - pól na baterii, v tu chvíli by se ti měla rozhoukat siréna alarmu, nedávno jsem si to při vyndávání baterie na svém autě s origo alarmem ověřil :-)
Ale jednoduše, pokud nemáš pod vnitřním zpětným zrcátkem červenou "bouli", kde po zamknutí bliká ledka, tak buď zrcátko někdo měnil, nebo ten alarm opravdu nemáš.
berkelay

#25 Příspěvek od berkelay »

jinak, návod a info z manuálu:

Obrázek

Obrázek
soukupadam

#26 Příspěvek od soukupadam »

berkelay píše:Nech si vyjet origo výbavu podle VIN (byl tady odkaz na stránku, kde si to lze bez problému zjistit) a pokud tam bude výbava 302 ALARMANLAGE, tak tvé auto má origo alarm. Nebo to můžeš vyzkoušet tak, že zamkneš dálkou auto, pak odemkneš klíčem kufr a odpojíš - pól na baterii, v tu chvíli by se ti měla rozhoukat siréna alarmu, nedávno jsem si to při vyndávání baterie na svém autě s origo alarmem ověřil :-)
Ale jednoduše, pokud nemáš pod vnitřním zpětným zrcátkem červenou "bouli", kde po zamknutí bliká ledka, tak buď zrcátko někdo měnil, nebo ten alarm opravdu nemáš.
takže podle toho co jsi napsal orgio alarm nemám, zmátlo mě to že na okně je origo nálepka s nápisem něco jako "bmw alarm+ něco německy" i to že je v autě knížka s návodem na origo alarm. takže teď mám aspoň jasno.

Dál bych potřeboval vědět jak oživit ten alarm co tam byl dodělávanej, o něm nevim totiž vůbec nic, je tam akorát ta dioda jak jsem popisoval, která jak se zdá plní i funkcí tlačítka ( ale nedělá vůbec nic, ani nesvítí)

díky za rady

EDIT: jestli je to teda vůbec od alarmu, nic jiného mě nenapadlo k čemu by to mohlo sloužit
Lukino12

#27 Příspěvek od Lukino12 »

a nevite nekdo prosim vas jak je to s alarmem a s dalkovym zamykanim u E36ky.?mam takovy problem,nechal jsem si menit baterku v ovladaci a od te doby mi auto nejde dalkove odemknout,presto,ze z ovladace to signal vysila.je to 318i 97r.v.diky
berkelay

#28 Příspěvek od berkelay »

Lukino12 píše:a nevite nekdo prosim vas jak je to s alarmem a s dalkovym zamykanim u E36ky.?mam takovy problem,nechal jsem si menit baterku v ovladaci a od te doby mi auto nejde dalkove odemknout,presto,ze z ovladace to signal vysila.je to 318i 97r.v.diky
musíš klíč spárovat s jednotkou, nevím jak je to u e36 ale vyzkoušel bych postup na e39tku, viz: http://www.youtube.com/watch?v=O-TI1jc_nbA
Lukino12

#29 Příspěvek od Lukino12 »

rikas musi se nejak sparovat jo?no to nevim jak se to dela bo,nemam dalkac klasicky v klicku,ale zvlast u klicku jako privesek.Vidim ze nejake info mas,zkus nekde prosim sehnat k te E36 video.Dik za radu
Odpovědět