Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
napojení SUBWOOFERu na CDbusiness
Signál se dá vyvést i přímo z rádia, je ale potřeba svěřit to někomu, kdo se živí opravami/úpravami autorádií. Úprava mě stála 1.500,-Kč + RCA kabel. Tohle řešení je určitě "čistší" a zvuk kvalitnější.
Osobně mám v kufru 4kanál zesilovač (přední kompa + SW v kufru)
Na druhou stranu - pokud chceš přidat jen SW, zhoršená kvalita zvukového signálu Tě až tak nerozhodí, na "dunění" toho tolik nepoznáš.
Pokud ale plánuješ zvednout i reproduktory, rozhodně doporučuju moje řešení...
Na druhou stranu - pokud chceš přidat jen SW, zhoršená kvalita zvukového signálu Tě až tak nerozhodí, na "dunění" toho tolik nepoznáš.

jé konečně vim s kym si mám psát o hudbě
to jsem rád, že s tim máš zkušenosti
... ta krabička i s výhybkou je ke koupení v místním obchůdku za 390Kč, takže se mi to líbí
.. na druhou stranu napojit zesilák na všechny repra může být hodně zajmavy!
Jakej to udělalo rozdíl, když jsi dal zesák jen na repráky? ....bez subwooferu
já mám repra vyměněné a ted mi chybí jen to basování
díky za info

... ta krabička i s výhybkou je ke koupení v místním obchůdku za 390Kč, takže se mi to líbí
.. na druhou stranu napojit zesilák na všechny repra může být hodně zajmavy!
Jakej to udělalo rozdíl, když jsi dal zesák jen na repráky? ....bez subwooferu
já mám repra vyměněné a ted mi chybí jen to basování

díky za info
-
- Kontaktovat uživatele:
Susi píše:Signál se dá vyvést i přímo z rádia, je ale potřeba svěřit to někomu, kdo se živí opravami/úpravami autorádií. Úprava mě stála 1.500,-Kč + RCA kabel. Tohle řešení je určitě "čistší" a zvuk kvalitnější.
Na druhou stranu - pokud chceš přidat jen SW, zhoršená kvalita zvukového signálu Tě až tak nerozhodí, na "dunění" toho tolik nepoznáš.![]()
Prosím Tě náhodou nemáš někde fotku toho zapojení, docela by mě to zajímalo, jen aspoň ze kterých míst na desce to z rádia tahal?
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych nevedel o co jde tak se na to neptam, nemel jsem to jeste rozdelany tak nevim zda je normalne rozpoznatelne kde je vstup do koncaku, pokud je to reseny nejakym integrovanym zesilovacem v jednom svabu tak tam toho moc nevykoukas. Ale tak to je jedno, chtel jsem se zeptat ve kterych mistech to aspon je, usetrilo by to cas, to jsem se od Tebe ovsem nedozvedel.
no dyt rikam ze asi o tom moc netusis...
integrovanej koncak je to jediny co te zachrani a ne ze tam nic nevykoukas... protoze integrovanej koncak ma na sobe nazev... podle nej si vyguglis datasheet a podle nej najdes vstupy asi za 10 vterin...
bejt tam nejakej diskretni koncak tak si uplne v prdeli a musel by ses spolehnout na znalosti konstrukce zesilovacu a nebo osciloskop... takhle to rozdelas a za 15 minut vis uplne vsechno...
integrovanej koncak je to jediny co te zachrani a ne ze tam nic nevykoukas... protoze integrovanej koncak ma na sobe nazev... podle nej si vyguglis datasheet a podle nej najdes vstupy asi za 10 vterin...
bejt tam nejakej diskretni koncak tak si uplne v prdeli a musel by ses spolehnout na znalosti konstrukce zesilovacu a nebo osciloskop... takhle to rozdelas a za 15 minut vis uplne vsechno...