Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ET pro BMW E39
Zalezi na tom, jak moc mas auto snizene, popripade jestli ti nevadi si zaklepat vnitrni hranu zadnich lemu, kazdopadne ja jsem jezdil 19":
predek 8,5" ET 1, 245/35, tam to pri vetsim propruzeni obcas skrtlo o lem, nic zasadniho, pro jistotu by se dala dat o 5mm mensi podlozka, takze pri vyslednem ET 6 by melo byt vse bez problemu..
zadek 9,5" ET 8, 275/30, zaklepane vnitrni casti lemu i v mistech, kde normalne zaklepane nejsou a pri plne nalozenem aute to na kazdy nerovnosti skrtalo, takze pro priste opet mensi podlozka alespon o 5mm a vysledne ET 13 si myslim bude akorat..
predek 8,5" ET 1, 245/35, tam to pri vetsim propruzeni obcas skrtlo o lem, nic zasadniho, pro jistotu by se dala dat o 5mm mensi podlozka, takze pri vyslednem ET 6 by melo byt vse bez problemu..
zadek 9,5" ET 8, 275/30, zaklepane vnitrni casti lemu i v mistech, kde normalne zaklepane nejsou a pri plne nalozenem aute to na kazdy nerovnosti skrtalo, takze pro priste opet mensi podlozka alespon o 5mm a vysledne ET 13 si myslim bude akorat..
528i r.v.97 kola 18"
Vpredu kola J8.5, ET15 plus 30mm podlozky, pneu 225/40/18 znizenie 50mm
Vzadu kola J8.5, ET15 plus 40mm podlozky, pneu 255/35/18 znizenie 30mm
lemi neupravovane, zadok semtam skrkne na tankodrome, vzadu vozim len syna 20kg.
Na foto kola 17" /zimne - ako aj na avatarovi/ vsetko to ist ako u 18" ale pneu 225/45/17 vpredu/vzadu
Vpredu kola J8.5, ET15 plus 30mm podlozky, pneu 225/40/18 znizenie 50mm
Vzadu kola J8.5, ET15 plus 40mm podlozky, pneu 255/35/18 znizenie 30mm
lemi neupravovane, zadok semtam skrkne na tankodrome, vzadu vozim len syna 20kg.
Na foto kola 17" /zimne - ako aj na avatarovi/ vsetko to ist ako u 18" ale pneu 225/45/17 vpredu/vzadu
- Přílohy
-
- DSC02448.JPG (92.27 KiB) Zobrazeno 4009 x
Díky všem za odpoveď , nicméně jste mi nepomohli
.
Chtěl jsem vědět origo ET pro BMW e39 , tak jak jsou pro 3jky použitelné kola od třeba ET 43 do ET ... , tak bych chtěl vědět i já.
S tou trojkou jen střílím - nevím to a tak jsem to jen tipnul - at se toho někdo nechytne.
Podotýkám že nechci žádné podložky atd , to jsem měl na 120tce .

Chtěl jsem vědět origo ET pro BMW e39 , tak jak jsou pro 3jky použitelné kola od třeba ET 43 do ET ... , tak bych chtěl vědět i já.
S tou trojkou jen střílím - nevím to a tak jsem to jen tipnul - at se toho někdo nechytne.
Podotýkám že nechci žádné podložky atd , to jsem měl na 120tce .
no tak klikni na můj odkaz na katalog orig.kol pro BMW,do vyhledávače zadej 5er E39 a vyjedou ti všechny kola i s rozměry a ET co se kdy na 5er dalo dát
Jinak pokud by ses hodně nudil a měl při ruce nějakou fotku tvého snížení tak mi jí prosím pošli na Dencoy.79 @seznam.cz,celkem mě to zajímá

Jinak pokud by ses hodně nudil a měl při ruce nějakou fotku tvého snížení tak mi jí prosím pošli na Dencoy.79 @seznam.cz,celkem mě to zajímá

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
měl jsem právě na bývalé 523i podvozek KW -40mm a ten nebyl dobrej - byly to jen péra s origo tlumičema a ty byly docela tvrdé.
Tady a teď s touto kombinací je to luxus a pohodlí , žádná uskákaná koza - asi taky vzhledem k novým tlumičům a těm pérám že.
Koho svezu nepozná že tam je takový podvozek, je to paráda, a s origo kolama AC bez nějakých podložek a škrtání o lemy!
jedná se mi o to, zda na svou E39 nasadím kola :
Vepředu 8,5/18"/ ET35 a dozadu 9,5/18" / ET 35 , bez nějakých uprav.
Tady a teď s touto kombinací je to luxus a pohodlí , žádná uskákaná koza - asi taky vzhledem k novým tlumičům a těm pérám že.
Koho svezu nepozná že tam je takový podvozek, je to paráda, a s origo kolama AC bez nějakých podložek a škrtání o lemy!
jedná se mi o to, zda na svou E39 nasadím kola :
Vepředu 8,5/18"/ ET35 a dozadu 9,5/18" / ET 35 , bez nějakých uprav.
Sere mě že nevím ET kol co jsem měl na svojem bývalém, byly to origo ROD-y 18tky pro E39 , vzadu to mělo tuším taky 9,5 palců a bylo vše OK.
Nevěřím že ET pro E39 je tak nízké , podle mě je něco okolo 15 - 20 maximálně .
Při tom tvým ET nechápu kde byl problém .
Při nějhorším vymyslím ty podložky ale nechce se mi do toho .
Nevěřím že ET pro E39 je tak nízké , podle mě je něco okolo 15 - 20 maximálně .
Při tom tvým ET nechápu kde byl problém .
Při nějhorším vymyslím ty podložky ale nechce se mi do toho .
Ked dam kola /ET15/ bez podloziek tak obycajne sroby su kratke, drzia na jednom - dvoch zavitoch, s podlozkami to je jasne, ja mam podlozky zo zavitami nie priechodzie.
Inak mam odskusane svoje 18" ACS z E92 s ET38 neviem ako je to mozne ale sedia tak isto ako tie origo na 5er.
Netusim preco sedia tak isto, na tych istych podlozkach!
Teda na podlozkach stou istou sirkou ale na zmenu stredovej diery.
Inak mam odskusane svoje 18" ACS z E92 s ET38 neviem ako je to mozne ale sedia tak isto ako tie origo na 5er.
Netusim preco sedia tak isto, na tych istych podlozkach!
Teda na podlozkach stou istou sirkou ale na zmenu stredovej diery.