Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 Palubní pc
Ahojte,měl bych dotaz.
Mám 528 r.v.97 a rád bych věděl jak obsluhovat palub.pc
Páčkou ukazuje průměr jeden,průměr 2 a nějak to nemůžu vymazat abych věděl za kolik ted jezdím.
Potřebuju vědět co zmáčknout aby se to vymazalo.
Pak tam jsou ještě nějaké stopky,příjezd atd.ale to neřeším zatím,jde mi jen o tu spotřebu.
Děkuju moc
Mám 528 r.v.97 a rád bych věděl jak obsluhovat palub.pc
Páčkou ukazuje průměr jeden,průměr 2 a nějak to nemůžu vymazat abych věděl za kolik ted jezdím.
Potřebuju vědět co zmáčknout aby se to vymazalo.
Pak tam jsou ještě nějaké stopky,příjezd atd.ale to neřeším zatím,jde mi jen o tu spotřebu.
Děkuju moc
Ahoj , vím proč Ti to nejde a nepůjde ti vůbec nic, protože určitě místo palubáku u rádia máš neoriginál rádio.
Po takovéto výměně , kdy jsem chtěl fain rádio , už mi tady ty věci jako SET a reset na páčce nefunguje, asi to s tím má něco společnýho.
Tzn - a pokud se pletu mě opravte , nemůžeš si tam nastavit prostě nic, krom hodin a to taky nevím jak se dělá
.
Takže dojeb ..jinak ta spotřeba se ti stáhne chvilku to trvá , mě i týden to trvalo, pak by se to nějak nemělo měnit, jezdím už 4měsíce s 2.8i pořád za 11.2 l /100km , a to tomu dávám neustále po krku, prostě jezdím svižně i pomalu.
Asi by to chtělo nějakého borce, co nám ten PC odblokuje asi, podle mě to jde.
Po takovéto výměně , kdy jsem chtěl fain rádio , už mi tady ty věci jako SET a reset na páčce nefunguje, asi to s tím má něco společnýho.
Tzn - a pokud se pletu mě opravte , nemůžeš si tam nastavit prostě nic, krom hodin a to taky nevím jak se dělá

Takže dojeb ..jinak ta spotřeba se ti stáhne chvilku to trvá , mě i týden to trvalo, pak by se to nějak nemělo měnit, jezdím už 4měsíce s 2.8i pořád za 11.2 l /100km , a to tomu dávám neustále po krku, prostě jezdím svižně i pomalu.
Asi by to chtělo nějakého borce, co nám ten PC odblokuje asi, podle mě to jde.
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravím. nechci zakládat nové téma,tak to napíšu sem. mám takový směšný dotaz
Zkoušel sem nastavit funkci BC CODE, všechno ok, zadal kod, nastartoval,odjel. Pak zastavim,vypnu motor, zamknu auto. Když ale chci opět nastartovat tak to po mě žádný kod už nechce.
Má otázka zní, ona ta funkce není automaticky pokaždé zapnutá? musím jí před každým vystoupením z auta zapínat? Pokud se mýlím, jak jí tedy napořád zapnout? nějak se mi to nedaří
BMW E39 525d poface.
děkuji za odpověd S pozdravem Honza

Má otázka zní, ona ta funkce není automaticky pokaždé zapnutá? musím jí před každým vystoupením z auta zapínat? Pokud se mýlím, jak jí tedy napořád zapnout? nějak se mi to nedaří

BMW E39 525d poface.
děkuji za odpověd S pozdravem Honza

-
- Kontaktovat uživatele:
bibikuba píše:ta funkce nefunguje automaticky..Pokud zhasneš motor,zmáčkneš code,nastavíš 4 čísla,zmáčkneš set a vypneš klíček tak je to zakodované a přerušíš to při opětovném zapnutí klíčku a zadání správného kodu..Musíš to ovšem zakodovat po každém zhasnutí motoru-pokud to chceš mít aktivní
oukej, myslel sem si to

díky ahoj