teoreticky ano, ale ta guma bude hodně nizonká, dvacet palcú na naše silnice je hodně velký odvaz a rovnači disků tě budou očekávat po každém projetí autem
rozměr pneu cca 245/30 R20
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !
no já si říkal že když by se tam obulo 235/35 tak by to nebylo tak hrozný... já jezdím celou dobu s M3 na 235/40 - 45 a celkem v pohodě ... až na největší českou polňačku D1
jediné na co dej tedy pozor je to ET 10. záleží na konstrukci kola a hlavně středové plochy. mám kola ET 10 a jsou na autě ve stejné úrovni jako ET20 a ET13.
asi to zas tak hrozný nebude já mám v zadu na Touru 255-40-17 k tomu M podvozek a mě to teda drncá,ne tolik ale drncá Co je ale jistý na těhle kolech co máš v plánu bude ten podvozek trpět a tu káru budeš mít celou rozvrzanou
530d má sice dost sil ,ale na rozjezdech bude 275 trochu moc velká zátěž.
Ta šíře 255 je až tak dost. Pro normální provoz je225/235 tak akorát.
Když přehodim kola z 225 na 245 tak je auto daleko rozvážnější na rozjezdech. Musím ho důraznějs roztahovat a na spotřebě to je znát.
jak jsem psal já mám na Touru zadek 10J disky a mám tam pneu 255-40-17 je normální že se víc sjíždějí v téhle sestavě vnitřní hrany pneu nebo musím na geometrii-má někdo zkušenost??Budu kupovat nový pneu a nechci je za sezonu vyhodit
to že se ti sjíždí víc vnitřek je normální ... já byl na lejzru a nechal jsem si je trošku narovnat oproti klasickému nastavení, ale pak musíš počítat s tím že ti to někdy může ustřelit )
Ahoj lidi abych nemusel zakládat nové téma tak to hodím sem. Včera jsem si koupil eMková kola na E34 (sekery) Dneska jsem je skoušel na autě (E34 TDS) A škrtaly vpředu o tlumiče. Rozměr pneu tam je 235,50,17. Nevíte kde je problém? Případně šli by na to dát 225,45,17?
Já mám na E39 tour 18´ BBS ET15 s pneu 235/40 R18 a je to krásně zároveň s blatníkem a i s pohodlí jsem překvapen. Fakt si myslím že to nedrncá a to mám M-podvozek. Teď jsem koupil E60 sedan kde jsou origo 17´ kola bez M-podvozku a jsem nervózní s toho, že je to podstatně tvrdší než E39.