Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
světla e39 - jakeš
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Nevím, než tam rvát nějaký pochybný číny radši bych si koupil použitý originály a zrenovoval bych je, co se týče pochromování parabol, výměny štelovacíh prvků, vyleštění plexi atd.
Mě se nelíbí ani jedny a když jsem kupoval mojí E39 byli tam přesně tyhle ty http://www.bmwjakes.cz/predni-svetla-bm ... e82b808bb6
a musel jsem to vyhodit, ale bylo to taky tím že tam před tím někdo vyrval čočku takže to svítilo jak baterka dokulata a ty modrý kroužky vůbec nesvítili, nebo možná jen u spodu co začínají diody.
Kup originály i klidně předface, zrenovej je a neuděláš chybu.
Mě se nelíbí ani jedny a když jsem kupoval mojí E39 byli tam přesně tyhle ty http://www.bmwjakes.cz/predni-svetla-bm ... e82b808bb6
a musel jsem to vyhodit, ale bylo to taky tím že tam před tím někdo vyrval čočku takže to svítilo jak baterka dokulata a ty modrý kroužky vůbec nesvítili, nebo možná jen u spodu co začínají diody.
Kup originály i klidně předface, zrenovej je a neuděláš chybu.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
-
- Klubové ID: 999
Kupoval jsem toto a opravdu šílená kvalita. Konektor nepasoval,rozpadal se a světlo i hodně spatně pasovalo. Na první pokus přišlo světlo rozbité a reklamace velký problém. Nakonec vyměnil,ale..... Prostě nikdy víc!
http://www.bmwjakes.cz/mlhovky-mlhova-s ... p-198.html
http://www.bmwjakes.cz/mlhovky-mlhova-s ... p-198.html
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Alternativní řešení už jsem ti napsal, zrenovuj ty starý. Ušetříš prachy, nezprzníš si vzhled auta a budeš spokojenej.force píše:takže zatím reference nic moc...máte tedy nějaký dobrý alternativní řešení ? potřebuju vyměnit světla a váhám jestli tam nacpat originály starý nebo repliky nový... co třeba depo?
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
no to bych udělal problém je že ty starý nemám - resp. nějakej pablb do toho auta něco nabastlil a je to tragedie. když koupím starý lampy a ty dám do kupy vyjde to na stejný peníze jako nový lampy.
přemýšlím že koupím nějaký depo nebo něco takovýho, navíc to potřebuju s lupama, protože tam v budoucnu chci dát xenony (teď halogen H7), nevím jestli by šlo dát xenony do bezlupovejch lamp...asi jo ale nechci oslňovat
mimochodem vzhled auta se tím sprzní nějak?
přemýšlím že koupím nějaký depo nebo něco takovýho, navíc to potřebuju s lupama, protože tam v budoucnu chci dát xenony (teď halogen H7), nevím jestli by šlo dát xenony do bezlupovejch lamp...asi jo ale nechci oslňovat
mimochodem vzhled auta se tím sprzní nějak?
-
- Klubové ID: 56
jde to vyleštit.... udělej si vejlet na moravu za mnou a vyleštím ti je do nova i s autem ...bibikuba píše:já tam kupoval jen kryty na před face xenony a ještě jsem neměl chut je tam nandat-je to divočina včetně těch kroužkůbohužel mě nic jinýho asi nezbude-nemůžu sehnat slušný ktyty na před face xenony a origo nemaj ani v BMW -kdyby někdo věděl kde pořídit dobrý kryty tak dejte vědět-mám je KO asi od ostřikovačů
![]()

-
- Klubové ID: 56
vyfot to a pošli mi ti to na mejl PavelHotarek@seznam.cz a jaké kryty máš s býlím blinkrem nebo oranžovým ??? mám oranžády ještě neleštěné origo jak novébibikuba píše:Možná se pletu ale nevěřím že to půjde vyleštit-ty praskliny vypadaj hluboký a jedno se už mlží jako prasePavel píše:jde to vyleštit.... udělej si vejlet na moravu za mnou a vyleštím ti je do nova i s autem ...bibikuba píše:já tam kupoval jen kryty na před face xenony a ještě jsem neměl chut je tam nandat-je to divočina včetně těch kroužkůbohužel mě nic jinýho asi nezbude-nemůžu sehnat slušný ktyty na před face xenony a origo nemaj ani v BMW -kdyby někdo věděl kde pořídit dobrý kryty tak dejte vědět-mám je KO asi od ostřikovačů
![]()
Udělám fotky..Jinak na Moravu občas jezdim