Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

světla e39 - jakeš

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
force

#1 Příspěvek od force »

ahoj,

prosím o radu, resp. názor.

http://www.bmwjakes.cz/predni-svetla-c-27_21.html

díky za názory - musím vyměnit světla a řeším zda je toto kvalitou alespoň jakž takž
cmelak
Klubové ID: 2687

#2 Příspěvek od cmelak »

Nevím, než tam rvát nějaký pochybný číny radši bych si koupil použitý originály a zrenovoval bych je, co se týče pochromování parabol, výměny štelovacíh prvků, vyleštění plexi atd.

Mě se nelíbí ani jedny a když jsem kupoval mojí E39 byli tam přesně tyhle ty http://www.bmwjakes.cz/predni-svetla-bm ... e82b808bb6

a musel jsem to vyhodit, ale bylo to taky tím že tam před tím někdo vyrval čočku takže to svítilo jak baterka dokulata a ty modrý kroužky vůbec nesvítili, nebo možná jen u spodu co začínají diody.

Kup originály i klidně předface, zrenovej je a neuděláš chybu.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
force

#3 Příspěvek od force »

takže myslíš že to nesvítí? mě jde o to aby to prošlo technickou...a svítilo to rozumně...aspoň
Martem
Klubové ID: 999

#4 Příspěvek od Martem »

Kupoval jsem toto a opravdu šílená kvalita. Konektor nepasoval,rozpadal se a světlo i hodně spatně pasovalo. Na první pokus přišlo světlo rozbité a reklamace velký problém. Nakonec vyměnil,ale..... Prostě nikdy víc!

http://www.bmwjakes.cz/mlhovky-mlhova-s ... p-198.html
bibikuba

#5 Příspěvek od bibikuba »

:D
cmelak

#6 Příspěvek od cmelak »

A to je máš jak KO od ostřikovačů? Jako jenom odřený nebo popraskaný?
Kantry
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Kantry »

mokrý
force

#8 Příspěvek od force »

takže zatím reference nic moc...máte tedy nějaký dobrý alternativní řešení ? potřebuju vyměnit světla a váhám jestli tam nacpat originály starý nebo repliky nový... co třeba depo?
cmelak

#9 Příspěvek od cmelak »

Kantry píše:mokrý
Tak to mám KO asi celý auto když prší :lol:
cmelak

#10 Příspěvek od cmelak »

force píše:takže zatím reference nic moc...máte tedy nějaký dobrý alternativní řešení ? potřebuju vyměnit světla a váhám jestli tam nacpat originály starý nebo repliky nový... co třeba depo?
Alternativní řešení už jsem ti napsal, zrenovuj ty starý. Ušetříš prachy, nezprzníš si vzhled auta a budeš spokojenej.
force

#11 Příspěvek od force »

no to bych udělal problém je že ty starý nemám - resp. nějakej pablb do toho auta něco nabastlil a je to tragedie. když koupím starý lampy a ty dám do kupy vyjde to na stejný peníze jako nový lampy.

přemýšlím že koupím nějaký depo nebo něco takovýho, navíc to potřebuju s lupama, protože tam v budoucnu chci dát xenony (teď halogen H7), nevím jestli by šlo dát xenony do bezlupovejch lamp...asi jo ale nechci oslňovat

mimochodem vzhled auta se tím sprzní nějak?
bibikuba

#12 Příspěvek od bibikuba »

cmelak píše:A to je máš jak KO od ostřikovačů? Jako jenom odřený nebo popraskaný?
Určo je to od ostřiku-v místech kam to stříká mám vypraskaný fleky-neni se čemu divit,je jim 12 let :? Horší je že nevim co tam nandám-ty kryty co se tu prodávaj jsou příšerný :?
Final-man
Klubové ID: 2878

#13 Příspěvek od Final-man »

Vzhled se sprzní tim, že tam budeš prostě mít tuzing světla, které se se vzhledem originálu nedaji moc srovnat. To si rovnou k tomu můžeš dát do zadu čočkové světla od pana Wonga aby to bylo echt :lol: Dej na radu co ti psal kolega nahoře. Kup použitá světla a zrenovuj je :wink:
Pavel
Klubové ID: 56

#14 Příspěvek od Pavel »

bibikuba píše:já tam kupoval jen kryty na před face xenony a ještě jsem neměl chut je tam nandat-je to divočina včetně těch kroužků :mad: bohužel mě nic jinýho asi nezbude-nemůžu sehnat slušný ktyty na před face xenony a origo nemaj ani v BMW -kdyby někdo věděl kde pořídit dobrý kryty tak dejte vědět-mám je KO asi od ostřikovačů :? :?
jde to vyleštit.... udělej si vejlet na moravu za mnou a vyleštím ti je do nova i s autem ...

Obrázek
bibikuba

#15 Příspěvek od bibikuba »

:D
Pavel

#16 Příspěvek od Pavel »

bibikuba píše:
Pavel píše:
bibikuba píše:já tam kupoval jen kryty na před face xenony a ještě jsem neměl chut je tam nandat-je to divočina včetně těch kroužků :mad: bohužel mě nic jinýho asi nezbude-nemůžu sehnat slušný ktyty na před face xenony a origo nemaj ani v BMW -kdyby někdo věděl kde pořídit dobrý kryty tak dejte vědět-mám je KO asi od ostřikovačů :? :?
jde to vyleštit.... udělej si vejlet na moravu za mnou a vyleštím ti je do nova i s autem ...
Možná se pletu ale nevěřím že to půjde vyleštit-ty praskliny vypadaj hluboký a jedno se už mlží jako prase :? Udělám fotky..Jinak na Moravu občas jezdim
vyfot to a pošli mi ti to na mejl PavelHotarek@seznam.cz a jaké kryty máš s býlím blinkrem nebo oranžovým ??? mám oranžády ještě neleštěné origo jak nové
bibikuba

#17 Příspěvek od bibikuba »

OK pošlu-díky za nabídku :D
force

#18 Příspěvek od force »

ještě někdo se zkušeností se světly od jakeše nebo depa? :idea:
Pavel

#19 Příspěvek od Pavel »

jelikož čekám poštou přední kryty s AE (imitace facelift) pro taťku k vánocům ...tak po přečtení tématu jsem trošku rozladěn... tak jakmile dojdou a bude je prohlížet a instalovat ..podám hlašení i reference
bibikuba

#20 Příspěvek od bibikuba »

:)
Odpovědět