Zpozoroval jsem zajímavé ťukání, při sešplápnutí a při pouštění spojky.
Tak hezky to ťukne, jako když si strčíte prst do pusy a provedete "mlasknutí přes tvář"
Co to může být, vůle v kardanu? Ozývá se to zpod řadičky, nebo možná kousek blíž k motoru.
Záleží taky na tom, jak trefím při řazení otáčky.
líbí se mi ta definice odkud ti jde ten zvuk a je to blíž k motoru zkus test prokluzu spojky a pokud se to klepání v určité poloze pedálu opakuje rychle po sobě, tak to se začíná lamela loučit, nic hrozného časem vyměnit spojku
silentblok motoru vyloucis jednoduse - otevri kapotu, stuj na brzde, zarad 1 a poustej spojku. me se motor nazvedaval s timto "napruzenim" na jedne strane snad 15 cm. po vymene silentbloku byl klid. byl to takovy duty zvuk pri zmene tahu motoru nebo zmacknuti/pusteni spojky. nevim co mas za auto, ale jestli 530d, tak tam ten silentblok (podtlakovy) odchazi.
Levý silenblok motoru (ten u řidiče) je vyměněný, pravý nejspíš taky, ale tohle bude ta hardyna, někde tu má topic airbone, měl úplně stejný problém...
Tak jak jste dopadli s bádáním? Mě to děla něco podobného, hlavně za studena, když chci jet konstantní rychlostí třeba na 4ku 50km/h, tak mi zezadu začne bouchat, musím ubrat nebo přidat a je klid. Taktéž když brzdím motorem, tak to dělá takový drnčivý zvuk, jak kov na kov, ALE po zahřátí je klid.