E39 528i r.v.98
Palubak mi zacal ukazovat -40stupnou, mam po diagnostike cca 2mesiace a mozno by som nemusel ist zase na diagnostiku pokial by ste mi poradili. Kde sa nachadza to cidlo co ukazuje teplotu?
Mam po kompletnom osetreni podvozku, asi som nieco po.e.al, daval som si pozor na vsetko ale predsa, neviem mozno ked som cistil alebo montoval/demontoval plasty, robil som to tri dni takze sa mohlo stat vsetko.
Este raz - je to cidlo len jedno na teplotu alebo je ich viac a kde sa nachadza?
Čidlo je v pravém rohu - krytu nárazníku zespodu. Buď jsi ho ztratil nebo bývá jen zlámanej drát k němu. Čidlo je v krytu prostrčené zeshora, tzn. zespodu je jeho špička vidět, pro kontrolu kabelů musíš sundat ten pravej spodní dekl - otázka tak tří minut.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Taky mi BC ukazoval -40, tak jsem koupil nové čidlo vnější teploty a nepomohlo to. Šel jsem po drátech a v jednom místě byly uplně vyhnilé, tak jsem je uštípnul natáhl nové a je po problemu. Taky zkontroluj konektor.
na 90% uhnilé dráty až za plastováním, pokud jsi ho ztratil tak kup v GM electronics termistor 4k7 a napájej, zapatlej do nečeho silikonového ( mě se osvědčila rozdělaná prupiska, ta spodní část), zapatlat silikonem a nacvaknout do plastu. pohraj si s utěsněním at to znovu neshnije.