Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pípání?
Ahojte,týden vlastním 528 r.v.97 a v autě se co 3-5min.ozývá pípnutí.
Kontrolka nebliká žádná,jen vždy něco pípne.
Netuší někdo co to může být?
Dokonce to pípá i když je auto zhaslé.
Upozornila mě na to paní když jsem byl na benzině a ona seděla v autě.
Nepřikládám tomu žádnou váhu,jen bych rád věděl co to může být.
Děkuju Honza
Kontrolka nebliká žádná,jen vždy něco pípne.
Netuší někdo co to může být?
Dokonce to pípá i když je auto zhaslé.
Upozornila mě na to paní když jsem byl na benzině a ona seděla v autě.
Nepřikládám tomu žádnou váhu,jen bych rád věděl co to může být.
Děkuju Honza
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
vypni si na palubním počítači MEM
už to ty kuny plašit nebude, pokud to pípá po 5ti minutách tak je to plašič krtků, 3 minuty kuny

- cmelak
Tak alarm ten by si asi poznal celkem dost, to ti to nebude pípat jako v autě že je námraza
Měl jsem s alarmem teď zkušenost u sebe, nastavili jsme na diagnostice při odemykání/zamykání aby blikly blinkry a druhý den ráno při každém otevření to začalo řvát aspoň na dobrých 30 vteřin, tak jsem ten alarm v zadním pravým podběhu vypojil a hned potom co jsem z něho vytáhl ten konektor co do něho žene šťávu začal řvát znova!!
Jsem myslel, že mi z toho už praskne, hlavu v podběhu při zapnutým alarmu (nedoporučuju), ten alarm má snad v sobě i baterku.
Každopádně k věci: To tvoje pípání určitě natoč, pípne to v tom intervalu jen jednou? Krátce/dlouze?
Každopádně chápu to nasrání a tu bezmoc, že s tím v tu danou chvíli nic neuděláš

Měl jsem s alarmem teď zkušenost u sebe, nastavili jsme na diagnostice při odemykání/zamykání aby blikly blinkry a druhý den ráno při každém otevření to začalo řvát aspoň na dobrých 30 vteřin, tak jsem ten alarm v zadním pravým podběhu vypojil a hned potom co jsem z něho vytáhl ten konektor co do něho žene šťávu začal řvát znova!!
Jsem myslel, že mi z toho už praskne, hlavu v podběhu při zapnutým alarmu (nedoporučuju), ten alarm má snad v sobě i baterku.
Každopádně k věci: To tvoje pípání určitě natoč, pípne to v tom intervalu jen jednou? Krátce/dlouze?
Každopádně chápu to nasrání a tu bezmoc, že s tím v tu danou chvíli nic neuděláš

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
bmwapollo píše:Jde to někde z prostoru jako od rádia.
To myslíte vážně že to má plašič kun a krtků?![]()
Dělá to i za jízdy,takové slabé pípnutí.Je to ale slyšet.
už jsem ti psal co máš udělat .. je to nastavení BC

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
libovka píše:Huska píše:bmwapollo píše:Jde to někde z prostoru jako od rádia.
To myslíte vážně že to má plašič kun a krtků?![]()
Dělá to i za jízdy,takové slabé pípnutí.Je to ale slyšet.
už jsem ti psal co máš udělat .. je to nastavení BC
Jenže MEMO pípá po hodině a né po 5 minutách ne?
máš pravdu správně je to po hodině, ale už jsem se setkal s tím, že to pípalo v řádu několika minut, proto si myslím že to bude toto,
případně ještě špatné čidlo teploty venkovního vzduchu a pípá mu nebezpečí námrazy opakovaně ikdyž je teplota jiná

-
Dám ti tip
koupil jsem svoje TDS a hned od začátku mě začalo pípat jednou třeba 5x za hodinu jednou ne, byl to ton kterej zněl jak ton upozornující na námrazu, repráček je pod volantem uplně vzádu, po trhání vlasů z hlavy a chvílích beznaděje najít příčinu, jsme na to přišli
byly totiž dávaný nový světla zadní, LEDky co jsou myslím na Mkách , jenže ty maj jinej odběr v Ampérách, takže si PC jednoduše myslelo že máš špatné světla,.. možná to není tvůj problém možná je, třeba ti to pomůže