E30STORM píše:To nebude ale výfukem, buh ví co tam máš, si zajeď na DAIG co s tím jiného.
A jestli se ti serou nějak plováky tak ven, vyčistit , jsou to staré auta s tím se nějak počítá že to nemůže bezchybně sloužit pořád.
zajeď na PC ,a pak napiš co a jak, by mě to taky třeba zajímalo, ačkoliv jezdím dlohodobě svižnou jízdou za 10,9l/100km a mám taky 2,8i , k tomu 18" kola a tohle mi palubák nikdy nevypsal , ikdyž jsem jel z prahy stále 160-180kmh , měl jsem tam maximálně 11l spotřebu.
A to at mi veri nekdo nebo ne, bylo sucho v nadrzi , nabral jsem 50litru a ujel lehce pres 500km a rucka byl uplne dole, takze ten palubák skresluje, ale decentne bych rekl.
To budes mat fakt niekde chybu, inak odpajal si baterku ked si zvaral a rezal?
Ked odpojis baterku tak by ti malo na palubaku naskocit 14,4l spotreba a samozrejme zacne klesat. Je to servisny mod pri odpojeni baterie, a tym padom ti klesne aj dojazd - ale ked prejdes 10km tak to nezmenis to chce aspon 50km! - mozno je toto tvoj problem.
Na dalku po dialnici a ceste firstclass mam cca 8,2 podla palubaku, normalna jazda ale samozrejme nikto ma nemoze obehnut, manzelka na dialku dediny okresky atd... /dolu foto/, do prahy cca 180km/hod max 10,5 a mam 17" 225/45
Ale mam novy palivovi filter, novu palivovu sustavu, lambdy, sviecky, vycistene trisky a listu atd... vsetko to trochu hra rolu a spolu dokopi to ma zmysel.
Som velice spokojny aj ked 3.0 by bol lepsi no!